Фудбалска репрезентација Србије

1. To da smo najgori od prvoplasiranih - pa jesmo xd

Ne znam da li gledate bodovno ili po prikazanoj igri? Ako gledate bodovno ne samo da smo najgori prvi nego je i vecina drugoplasiranih bolja od nas haha a ako gledate ovako po prikazanoj igri onda su skoro svi drugoplasirani bolji od nas(grcka realno nije jbg)

2. Ne znam kako se gleda ta tabela drugoplasiranih, negde pročitah valjda da se oduzimaju bodovi osvojeni protiv poslednjeplasirane ekipe u grupi, dakle nama odmah -6, a potom gol razlike i tako to ili?

3. Sad sam gledao, da bi bili drugi treba najpre da izgubimo, ili da odigramo remi a da vels dobije irsku bilo kako ili irci njih sa bar pet razlike. A da bi bili najgori drugoplasirani prvo moramo da izgubimo, treba škotska da dobije u gostima sloveniju, i da hrvatska i ukrajina ne odigraju nerešeno.

I scenario za koji ću navijati da se desi, da mi izgubimo sa 0:1, da škotska dobije, a da hrvati odigraju nerešeno sa gomilom golova, tj. 8:8 sa ukrajinom i izbace nas i iz baraža hahhah

Mada mislim da mogu i sa 7:7 da nas izbace jer se posle ako je gol razlika i broj golova isti gleda broj kartona xd

Zovite me KALKULATOR

4. A ako se kvalifikujemo da l' možemo neko sranje da navijački napravimo da nam FIFA uvali neke sankcije i da nas diskvalifikuju? XD

5. Da đoto, bodovi i golovi protiv poslednjeplasiranih iz grupe se ne računaju. I kartoni valjda u nekom ludom scenariju (kao ovom iznad npr)

6. razvali nas nemotivisana,prosecna austrija koja nije kompletna uz dodak krs atmosfere.
    nas ce na svetskom ubiti neko.neki brzi crnci ce prepisavati celu odbranu.jos dodatak neke jace selekcije.primicemo 10 golova u 3 tekme.

7. Koje svjetskom? xD

Jbt, Island će na prvenstvo hahahha

Island, ima ih 300000 ukupno,

Čak i da uključimo sve brojke, 100000 muškaraca od 15 do 54 godine.

Od toga su uspjeli izabrati 20 likova koji su bolji od ostalih i otiće na svjetsko.

100000 ljudi ima u Grockoj leptijebem jesmo nesposoban narod

8. Pa koliko su onda tek Kinezi nesposobni ulica u Šangaju ima više ljudi vrv

9. A Kinezi se nešto kao tek jačaju, ide ona priča da do 2050. valjda (ili ranije) postanu svetska sila, zato ovoliko para troše na to da im igrači iz Evrope i Južne Amerike dolaze da ovi njihovi vrv gledaju (i uče lolo) kako se fudbal igra.

Elem, po portalima i naslovima, već deluje kao da nas spremaju za jedan od, ako ne i najgori scenario. Biće izgleda nerešeno večeras

10. Svim srcem uz Muslija večeras! Popišaj se po hejterima institucijo!

11. Đoto
    A Kinezi se nešto kao tek jačaju, ide ona priča da do 2050. valjda (ili ranije) postanu svetska sila, zato ovoliko para troše na to da im igrači iz Evrope i Južne Amerike dolaze da ovi njihovi vrv gledaju (i uče lolo) kako se fudbal igra.

Koliko god smesno zvucalo, dok se mi za*ebavamo oni rade. Na stranu ovo Pirot, bilo koji grad da je u pitanju opet je fascinantno koliko su spremni da uloze da dodju u Evropu da nauce drugaciji stil igre da bi bili bolji.

https://image.prntscr.com/image/1bsc6ag-Soyb1Jz1eaV7Lw.png

12. Brt, ajde ne pušite valjda tu priču o Kinezima? Koliko dugo Amerika i Japan ulažu pa ne mogu ni da prismrde još uvek, niti će još dugo, ako li ikad.
    A koliko ima Baskijaca i ljudi Baskiskog porekla uopšte, pa je Atletik Bilbao sa tako uskom bazom čak solidan evropski klubić?
    Nije broj stanovnika presudan nego škola i fudbalska kultura. A azijatsko shvatanje igre je:
    Lonaldo blzo tlci, dlibla, sut, da go! Ocu ja tako!
    Ne znači da nema dobrih igrača odatle ili da ih neće biti više u budućnosti, al proćiće vekovi pre nego što na tim prostorima pojavi neki Maskerano, Materaci ili Van Bomel, a eoni dok se javi neki filozof fudbala tipa Pirlo, Zidan, Ćavi, Ćabi Alonso ili Mesi.

13. Mažić proglašen za najboljeg sudiju na svetu

14. Tilmo da li je večerašnja utakmica važna za srpski fudbal ko ona sinoć za teodosića?

15. Svaki treci Srbin izmedju 18-30 godina misli da bi mogao lagano da igra kinesku ligu.

16. Skočimiš
    Koje svjetskom? xD

mislim brate da cemo ici.nisu valjda toliki invalidi da ne dobiju gruziju kod kuce.mada,kako igraju, sve je moguce :D
    kapiram da su velsani obecali malo novaca ako ovi izvuku bod.mi verujemo u sebe, pa nismo osigurali pobedu.

17. Hahahaha izgleda da je potvrđeno ono da je Murinjo došao u Beč da bi gledao SMS-a hahahhahahahha

18. meni to smesno,al mi malo nerealno.nisu oni juce sisli sa neke planincuge,pa da se tako zajebu.previse su ozbiljni da bi im tako nesto promaklo.znaju treneri da odu da pogledaju svoje igrace kada igraju za reprezentaciju.

19. U pravu je mister no, meni najjače ono kad je Piksi tek stigao u Japan i pokušavao da sugeriše Japancima da počnu da odugovlače u 80. minutu jer vode 1:0 i da ne treba da rizikuju da im daju gol u kontri, a oni šokirani, u fazonu, pa kako to, pa to nije baš časno, pa dobro, i da bude 1:1, šta, igramo se

20. dusan1001
    Tilmo da li je večerašnja utakmica važna za srpski fudbal ko ona sinoć za teodosića?

Blesane ako pobedimo idemo na svetsko.