Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja somi.
Rukavina se najbolje valja po travi ako nista drugo. Covek zadatka.
Аиде Велс, један само
Najgore je što ćemo ovim plasmanom zaboraviti koliko smo jadni.
идемоооооооо
Najgovnjivija evropska reprezentacija koja ide na SP. UBEDLJIVO.
Пријовић солидан Бохор је.
Pišaaaaaj Musline
Na rezultatima pise da je gudelj dao gol xd
Al me ujeba vels, bacio sam na vels, nase, hrvate i italijane sve iz iksa sistem 3+4/4 za soma i u glavu za 500
КО ЈЕ СРПСКИ ШАМПИОН
БРАЗИЛ БРАЗИЛ
НЕК НАС СЕ РУСИЈА ПЛАШИ!!
Jebi cou kg-a govnarcinu!!!
Jeb'o te govnar u usta, poistovetio si se sa ovim jadnicima, razumem te, raduj se sad
21 ПОЈЕН ОЈЕБАСМО!
Jebemu mater vise i igraj i pobedi
Pa majku mu jebem mora svugde da se siluje
Jebali te i Teodosic i Jokic i Raduljica i Bjelica U CMAR! Tim redosledom
Pa jesu xd
Ево једна пјесма за играчину Гудеља.
https://youtu.be/2US2ABBqN0o
Kosarkasi govnarcine, cim odu u NBA odjebu reprezentaciju a majmuni se loze na njih dizu ih u nebesa. Fudbaleri zauvek verni reprezentaciji, majmuni ih hejtuju prozivaju.
Mitar i Matke ne rade individualno pickooo
Ko bude hteo da menjamo sličice u studenjaku nek se javi
Hahahaha slušaj ga mutavog