Фудбалска репрезентација Србије

  1. могуће србија смо ми

  2. ima da nas karaju svi redom i onda ce da nas posalju kuci a mi cemo da krivimo sudije ili da pricamo kako su protivnici imali vise srece i kako smo mogli do cetvrtfinala

  3. Ne al kapiram panama, tunis i možda japan su ovom trenutku jedini slabiji od nas. A da li oni pred svetsko ovako pljuju svoju ekipu, ne.

    otkud znas da ne xD sigurno da pljuju, tunizani posebno

  4. U montevideu kec kad bugari trebali mesto nas na mundijal pa ih naši raskantali u prijateljskoj pa sergej pokodio sa njima da odustanu da mi uskočimo jer je ćopavi stanoje skupio pare čišćenjem cipela e tako sad nešto treba da se uradi samo da mi budemo bugari sad recimo daju nam čileanci procenat od onih rudnika gde su oni rudari bili zarobljeni a mi njima ustupimo mesto, ako uspeju da im se iskupe glavni igrači sančez vidal itd. možda prođu grupu i tako zajebemo šiptare gastose. Odličan dogovor po nas realno.

  5. Korektan predlog ali nisam baš siguran da čileanci imaju malog stanoja

  6. Kakve bre pripremne prvenstvo pocinje za 10 dana, a ako su te 3 ispred nas znaci da smo negde otprilike tacno 29. Po jacini sto i oslikava nasu trenutnu jacinu

    I lev nije zvao sanea pa mozemo i mi bez jednog mijata, tu je radolja on ce da bude dzokher sa klupe dace 3 gola, nema veze sto mu ispred gajbe dezuraju krimosi da ne bi nocu izlazio kolika je dijabola, jebala vas anglomanijska srbija sve redom

  7. Kako vam sada deluje moja opklada da cemo imati 1 bod u grupi?

  8. Najjace mi je sto su kostarikanci vrv u fazonu “do jaja sto prvu igramo sa ovim idiotima uzmemo im 3 boda pa jurimo siptare za bod” xd

  9. standardno smo odigrali.realno,mi vecinu tekmi igramo sa puno dodira bez neke vece kreativnosti.par puta se desilo jer su nas oni primorali da odigramo iz prve i to je bilo nesto sto je moglo biti opasno.ovo ostalo je 4-5-6 dodira viska, grujic jedno 20.das coveku loptu,on sam na sredini,moze sa njom sta god hoce,on se gradi i ceka da naleti neki cileanac na njega i tu sudija svira neki neposteojeci faul na sredini terena.
    nasa jedina sansa je da igramo sa 2 napadaca i da im se nabijaju lopte u 16.i nikada da nam bekovi i stoperi ne idu na protivnicku polovinu.ne mogu kasnije da se vrate.svejedno ce nase najvece sanse biti kada bude neki prekid pa neko preglavavanje.bolje da to radimo odma.

  10. Mislim da prolazimo grupu lagano

  11. Sa Brazilom će biti frke oko prvog mesta, priznajem

  12. Pa ono, ovaj deo jeste tacan xd

    Sa Brazilom će biti frke

  13. Milivojević, Matic, Grujic, Sergej.. Imamo najsporiji vezni red na prvenstvu. U univerzumu... Ja stvarno ne vidim kako ćemo mi da nađemo rešenje kada bilo koja ekipa protiv nas stavi neku mačkicu brzu između. Zato mi je žao što nije zvao Gudelja ili Fejsu, koliko god ih prezirem, baš zbog toga što nam treba neko malo hitriji u defanzivi ko napada loptu.
    Ne znam da li je neko primetio Rukavini koliko treba da se namesti da centrira u trenutku kada je primio loptu sam desno... Ali ajde, realno i nemam nesto mnogo resenja na desnom beku, šta da se radi.
    Meni je najveće govno to što smo prespora reprezentacija i što je najgore mislim da će nam najteže biti sa Kostarikom koju moramo da dobijemo, jer stvarno ne vidim kako tako spori možemo da držimo posed, a da pritom nešto napravimo gore.
    Ali dobro, možda nas prokenja da dobijemo šiptare i cigane na neki prekid, nikad se ne zna..

  14. Zato mi je žao što nije zvao Gudelja ili Fejsu, koliko god ih prezirem, baš zbog toga što nam treba neko malo hitriji u defanzivi ko napada loptu.

    "Nikoga nikad prestići nećeš, brz si ko kornjača. Fejsa, Fejsa, vrati milion i dvesta".

  15. Ma prolazimo grupu samo zbog zakona velikih brojeva, pre 20 god smo zadnji put prošli i sad ćemo

  16. Znači nikakve analize igrača, ŠTOPERA LOLO, libera šta je koj kurac libero i tako nekakvih formacija, ovo je bukvalno šutanje lopte i prolazimo na čistu sreću

  17. jebote zapata ti sta god da napises mene malo sramota bude

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.