Фудбалска репрезентација Србије

  1. rise i kerju.
    imaju kinga,nordvita i izgleda da imje cudo od deteta odegard napokon poceo da igra.ako se secate,real ga je kupio sa tipa 3 godine.igra vec godinama,tek je sada 20 napunio.
    i jos jednog klinca koji je najbolji strelac lige sampiona.ove sezone na 18 tekmi dao 26 golova i imao 6 asistencija ukupno u svim takmicenjima.haland.igra u salzbugu.napad dvojica koja ce da prozedru nasu odbranu,iza njih odegrad,a ovi ostali su tu iz ozbiljnijih liga mahom.samo da ne gube loptu na svojoj polovini i razvalili su nas.

  2. Rise i kerju nemoj zajebavati da oni nastupaju za norvesku?! Koji su to bre u zivotu nisam cuo za njih koja nebitna imena jovic je dva edegarda a milinkovic bolji od svih njih zajedno. Salcburg respektabilna ekipa zvezda ih naguzila.

  3. Znači ako prođemo Norvežane (lol), idemo na pobednika duela Škotska-Izrael. A ako i taj meč dobijemo na EP smo u grupi sa Engleskom.

  4. po tome je ispalo bolje nego da su direkt prosli.
    mislim akopobjede ove.

  5. sanse da prodjemo su vece od 40% mislim. nije ovaj tim toliko los objektivno koliko je sve oko tima lose.

  6. nisu vrh fudbala, al recimo da ima dobar trener i organizacija i neki kao plan koji se ne svodi na to ko ce kome da uvali kog za ugovor, bili bi medju 5-6 najbolje evropske ekipe.

    jebi ga, jednom osvojise svetsko prvenstvo do 21 bese, pa kurac posle od tog tima?

  7. Ovo sta kaze celt se slazem sa drugom recenicom. Ni kad je svih 11 u nasoj reprezentaciji bila svetska klasa, bili smo druga liga reprezentativnog fudbala. To je zato sto smo verovatno najpodeljenije drustvo oduvek i nemamo taj kult reprezentacije.

  8. Realno tužno je kad sa strepnjom čekaš mečeve protiv jebene Norveške i Škotske (uz svo dužno poštovanje prema istima), ali jebiga tu smo gde jesmo, e a možda da nas preuzme Kokoškov i u fudbalu pa da očekujemo nešto?

  9. daj jebote, hrvatska uozbilji se 10 god i osvoji srebro na svetskom prvenstvu ukurac. ponekad sa tim reprezentacijama i ne treba nesto sad da imas mesiju i ronalda, dovoljno da imas 10ak igraca i trenera sto nisu govna, i da ih pustis da nauce da igraju medjusobno.

    u fudbalu pogotovo taj timski momenat dolazi do izrazaja. mnogo vise nego u kosarci npr.
    veci teren, vise ih ima, prosto...

  10. neces budes najbolji samo sa uigranim timom, al pobedjivaces mnogo bolje od sebe.

  11. a u kosarci smo uzeli naopako na prvenstvu, tim tim tim, a imamo 5 igraca da sjebu sve ostale 1 na 1 :)
    sa timom osvajas 2.-5. mesto. sto bi u fudbalu bio jebeni uspeh

  12. drugo sto nam reprezentaciju sacinjavaju iskompleksirani seljaci uglavnom, svadjaju se debili oko kurvi, uzmi ovog Ljajica i Jovica... zaljubljuju se u kurve, ovaj debil Bambi Tosic se razveo zbog Savije sta da pricam dalje teo debil da je zeni, KOlarova tek ne pominjati... kapirate, uglavnom mrtva sirotinja iz detinjstva bez ikakvog obrazovanja i kulture, ne mozes ti od njih ocekivati sta ti ja znam kakav osecaj zajednistva, patriotizma i slicno...

  13. pa nisu ni hrvati nista bolje ako ces po tome mjeriti, nego zajednistvo je zajednistvo i to je tim. nema veze da li je to zajednistvo majmuna ili naucnika problem je sto ga kod nas nema.

  14. nema veze da li je to zajednistvo majmuna ili naucnika

    Bosna cenim poreklo?

  15. A za poredjenje sa Hrvatima tek treba da ne poznajes fudbal... Prva postava hrvatske reprezentacije se sastoji od igraca Intera, Milana, Liverpula, Barselone, Celzija, Juventusa...

    dok vedete Srbije zare i pale terenima Eibara, Crvene zvezde, Besiktasa, Hetafea, Ajntrahta...

  16. Molim Vas ako neko ovo čita iz saveza ne šaljite ekipu u Norvešku. Ne zbog izbegavanja brukanja, na to smo navikli, ne zbog uštede troškova na putovanje, ne zbog toga što bi to bilo priznavanje da smo dotakli dno i da je vreme za restart. Ne.

    Nego zato što se to dosada nije desilo, da savez usliši želju masivnog dela mnjenja, mislim da bi svima pregorelo par sijalica po mozgu

  17. osvojili smo U20 prvenstvo.necu da umanjujem taj uspeh.na tom prvenstvu smo 2 puta pobedili mali,prosli amere na penale.posle grupe smo 3 prosli u produzecima i jednu na penale.moze se reci da su imali karakter,pa da su igrali do kraja svaku tekmu,a moze se i reci da ih je sralo.dobili smo brazil u finalu koji je imao dva normalna igraca.ostalo pokupljeno sa kopakabane.
    na tom prvenstvu nije bilo francuske,spanije,engleske,holandije...
    veliki je to uspeh,ne kazem.jedino sto nije toliki koliko bi mi voleli da jeste.moglo bi se reci da su nasi napravili i dobre karijere posle toga.jedino sto to nasoj reprezentaciji nista ne znaci.
    nemamo mi neke sanse da prodjemo 2 tekme gde smo blagi favoriti.i to samo po imenima igraca.

  18. Ајд сад да будемо реални мало, не знам зашто нико неће да укапира да код нас репрезентација служи да менаџери млађим фудбалерима дижу цене на тржишту. Како нико не види да се увек силује јелен линг лонг супер лига фудбал, трчи са стране и одради центар шут у шеснаестерац да неко прими на главу. А тај неко је Митровић који због такве игре даје голове а реално дечко је шупљоглав али је и млад и може да му скаче цена док му новинари дувају јаја. Добар је за домаћу лигу и то је то. Сваки јебени селектор то форсира, само на главу, зато Тадић не може да дође до изражаја као у Ајаксу плус нема са ким да игра и мора да трпи јебеног Коларова који одлази у напад.
    Скоро сваки нови селектор кења о подмлађивању, то нигде у свету не постоји тамо се у репрезентацији доводе они који су тренутно најбољи а само ми скидамо из средњошколских клупа па у први тим (у чему је Михајловић шампион био). Никад ми нећемо да будемо бољи од Хрвата јер њима фудбал једина ствар која "легитимизује" државност. Људи размишљали од 90тих: "дај да јебемо кеве у спорту јел смо реално нацистички испрдци и да није Хитлера и Милошевића ми не би ни постајали, боље да нас људи памте по фудбалу него по томе какви смо." У баскету су курац јер имају мањи фонд играча и њима је нба најбитнији. Ускоро ћемо и ми да будемо ту курац, јер тешко да ће да се појави неки нови Богдановић, Бјелица, Теодосић јер је цела европска кошарка тотално отишла у три курца.
    И то првенство за младе служи да ти направиш играче од њих, да уче на грешкама а не да јебено узимају трофеје и да им се надују муда у 17 година. Кога боли курац шта су урадили млади, зна се шта је и где је врхунски фудбал.

  19. Super ti je post, tvin piks fane, ali ne vidim s kim debatuješ, svi ovo znamo lol :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.