Фудбалска репрезентација Србије

  1. Da li postoji više reprezentacija u evropi protiv koje mi možemo da sačuvamo mrežu?

  2. Treba skautirati norvešku mesecima unapred i plaćati nekim igračima lakog morala da u klupskim utakmicama lome noge njihovim ključnim igračima. I naravno potplatiti uefu da se neka od tekmi finala lige c igra u beogradu. Tako rade ozbiljni makijavelistički savezi: popravljaju sebi šanse na svakom koraku.

    Ovako.. bojim se da ulazimo u negativan rekord 24 godine bez EP

  3. na silu igramo.norvezani nas opusteno dobijaju.imaju par dobrih,ozbiljnih igraca koji ce imati podsrku nalozenih vikinga koji ce da se iseru po nekom radonjicu koji glumi zvezdu.ja sam kristijano,sta hocete vi iz te vase svedske,picke norveske.

  4. Брате, да ли је могуће да нико не преноси утакмицу против Луксића? Баш сам пожелео да гледам репку... Ајмо наши!

  5. Ukinuti reprzentaciju ozb

  6. Hahahahhahahahah 3:2 sa Luksemburgom.
    Majko mila...

  7. Luksemurg nije ono što je bio pre 10 godina. I to treba imati u vidu.

  8. Portugal vodi 1:0 82min. Drži se Luksemburg opasno. Bila bi fora da pred kraj munu jedan gol.

  9. Izmalerisao sam 0:2.

  10. Portugalci su neprijatelji Srbije, izašli u najjačem sastavu protiv nejakog Luksemburga, a imaju već obezbeđeno učešće na EP.

  11. Kratak ti je fitilj. Da su izgubili ne bi direktno išli na EP.

  12. https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=06&dd=09&nav_id=1552833

    "Portugal, aktuelni šampion Evrope, ovom pobedom plasirao se na EURO 2020, i bez obzira na učinak u kvalifikacijama naći će se na Evrpskom prvenstvu."

  13. nisam gledao,ali vidim da se tadic opet izgrbavio da puca penal.sada je dao,ali u onom kurcu nacija je 2 promasio.logicno bi bilo da prepusti nekom drugom.ne znam kome,ali nekom.on u fazonu moja je lopta,ja sutiram sve.i u ajaksu je promasivao penale.
    elem,najiskrenije se nadam da cemo popusiti sa kim god igrali u barazu.

  14. Kad pomislim na 2016, prva mi je asocijacija jedno dojajno prvenstvo sa odličnim tekmama punim iznenađenja, pobedama autsajdera, a druga asocijacija mi kompletan mir koji sam imao jer nismo tu. Kad pomislim na 2018, nije mi asocijacija hajp što smo se kvalifikovali, panini i Kolarin gol protiv Kostarike, nego osećaj neizmerne tuge jer su nas 2 šiptara popišala pred milijardu ljudi.

    Msm, naravno da nećemo pobediti u dve zaredom tekme Norvešku i Škotsku... ali ako nekako uspemo i odemo na ep: to je gora opcija jer se emocionalno investiraš zbog raznih Radonjića i Tumbakovića koji će te sigurno izblamirati. Tako da pls nemojte da se plasirate, dovoljno je što su tad OI biće i bez vas nerviranja

  15. ne znam koga su vise forsirali nego tog radonjica.od onog uguravanja na svetsko do sadasnjih kvalifikacija.tumba od raspada sfrj moli boga da vodi reprezentaciju.ispo srbenda neka satro protiv kosova i eto,selektor.odvalice nas novezani od kurca.ima tu nekoliko ozbiljnih igraca,plus ce svi biti nalozeni da prodju.kod nas ce level nalozenosti biti radonjic.hahah,ko je ta norveska,dobijamo 3:0.

  16. Ja mislim da je baš suprotno: niko više ne veruje u pobedu protiv Norveške, ni nacija, ni stručni štab, ni igrači. Obrnuli smo ful krug i od potcenjivanja protivnika prešli u apsolutni defetizam.

  17. jebaće nas Tore Andre i Morten Gamst

  18. Zao mi je vase situacije ja ne pratim mnogo sport pa sam optimista. Dobre imamo igrace za razliku od zadnjeg puta kad sam pratio mada se ne secsm iskreno koji su bili ali sad su se vratila dobra imena. Milinkovic ljajic mitrovic reseta kao drogba veznjaci isto dobri cak i kolarov nije los. Imamo jos jovica. Velika imena i koliko sam isprstio zadnjih deset minuta protiv ukrajine lepo igraju. E sad politika to se ne razumem mnogo ali steta za ovakav igracki kadar da ne igra veliko takmicenje. Nisu to imena kao kod nemaca ali posle top 5 odma smo tu negde. Kakvu su ovi ukrajinci majke vam treba da igraju bugari neki austrija i grcka. Pa mi smo kristijano ronaldo za te mentole.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.