Фудбалска репрезентација Србије

  1. Ајмо последње прогнозе. Ја кажем 2:0 за нас, стрелци Жигић, Тошић.

  2. 1:0 за нас. Пантелић га даје. :)

  3. Dade ga Pantelic :)

  4. Ево вам га хејтери, Пантелић је дао гол! :)

  5. Е али реално, ово је супер. Први пут после 100 година да преокренемо резултат у фудбалу.

  6. Пантелић цар. Битно је да не играмо на Жигића већ кратке пасове и те форе, ако будемо на СП слали дуге лопте стално има да га издувамо. На СП мора Коларов уместо Обрадовић и Качар уместо Милијаша. Може и Кузман на средину и без форсирања Жигића, Пантелић може сам у нападу. (за ово последње се шалим)

  7. Свеједно дао је гол: :)

    Иначе, добро смо играли, мало је био несигурности на почетку, зато што нема Видића у тиму, а и Стојковић је кикснуо код првог гола. Што се тиче осталог, одлична игра Красића(гол и асистенција), Станковић је дао екстра гол, али мало ми смета што стално прескачемо средину, мада то вероватно Африканцима не лежи добро. Пантелић пожртвован и дао је гол. Остали су добро играли, једно то што одбрана на почетку није била на нивоу.

  8. Само још да Видић заведе ред у шеснаестерцу кад се врати. :)

  9. И пенал је био, јасно се видело да је Јовановић ударен по лицу.

  10. Што се тиче њихових голова, први је голманова грешка, а други је одличан доказ да без Видића имамо једну велику рупу у одбрани.

  11. Нека је проклет онај лик који је из Русије и Украјине први увезо оне трубе пластичне, са оним најлоном, чији звук чујемо када је међу гледаоцима мук! А које смо некада били у прилици да слушамо само када репрезентација игра пријатељске и турнире са нашом источном браћом.

    И намјештена је утакмица да дође 7+, шта се ложите који курац

  12. Види се да Видић фали у одбрани. Битно је да се нико не повреди, посебно Ивановић јер му је замена онај богаљ Рукавина. Контам да ће бити нешто на том СП ако се не сјебемо у главу.

  13. Sve je to super, samo mi Jovanović deluje nekako neubedljivo... Može to mnogo bolje

  14. Ма Јовановић се некад не види цео меч па онда експлодира... опуштено.

  15. Красић је класа...

  16. A i to što kažeš.

  17. Нека је проклет онај лик који је из Русије и Украјине први увезо оне трубе пластичне, са оним најлоном, чији звук чујемо када је међу гледаоцима мук! А које смо некада били у прилици да слушамо само када репрезентација игра пријатељске и турнире са нашом источном браћом.

    И намјештена је утакмица да дође 7+, шта се ложите који курац

    Јебале их трубе да их јебале, само полако, у Африци ће тек да свирају та срања. Прошле године на купу конфедерација сам морао да гледам утакмице на мјут...

    А публика, позоришна атмосфера. Ако гледате мечеве рукоментне репрезентације у Нишу, знате каква је увек атмосфера, треба један репрезентативни стадион на југу.

    Почиње друго, одо ја.

    Даје га и Зоки Тошић.

  18. Ма нисам ја, Пеки, говорио о камерној атмосфери, него о оним јебеним ТРУБАМА. Како ме само нервирају! По мени, оне су једно од главних обиљежја тзв, "српског шабанског навијања". :-)

    Ваљда неће Антић убацивати на Првенству Петровића

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.