Фудбалска репрезентација Србије

  1. Znam, ali vratit Antica pod hitno i onda mozda nekako Vidica prijebat da i on se vrati steta je to, imat najboljeg odbrambenog igraca na svijetu a da ne igra za repku

  2. Slovenci - Jebiga los zdrijeb pored Srba i Italijana nisu imali neku veliku sansu za prolazak, da su dobili neke druge repke mozda bi i prosli.

    Misliš pored Italije i Estonije?

    Pizon obavezno ostavku.

    Je l' ima ijedna trafika u tvojoj blizini?
    A Vidić je video kakvo je stanje i da ga svi živi pljuju i boli ga kurac da igra. Samo mi je i dalje enigma što je on šutir'o onaj penal. Da li je to sve bilo izrežirano jer nikako ne može penal da šutira štoper koji veze sa tim nema, pošto ima i onih koji šutriraju. Doduše retki su takvi ali treba i njih spomenuti.

    Iskreno mi je malo drago,pogotovo zbog Vucinica,jer ljudi se ovde kunu u njega "jao da nam je Vucinic,jao da nam je Vucinic",ali izgleda da taj Mirko nije nista bolji od naseg Marka. Covek u odlucujucem momentu masi sa 3 metra gol...Pa to moze i Pantelinjo...Koji ce nam onda ovaj?

    Prećera ga ti burazeru, i to pošteno. Taj Vučinić koliko god da je temperamentan i koliko god nekad, ponavljam nekad, promašio nešto banalno, lik je igračina! Mnogo me podseća na Deja. Doduše, Dejo je baš bio svetska klasa, nije ovaj toliko dobar, ali je vrhunski igrač i to ne može niko da ospori.

  3. @bla bla

    Nije se branio brate. Pa ne možeš ti da napadneš Portugalce kao da su, ne znam, Belorusija neka. Možda Bosna nije tol'ko loša da bi primila 6 komada, ali jebiga, nije ni dovoljno dobra da napadne Portuglace u Lisabonu. Nije Bosna tog kvaliteta da može da se otvori Portugalcima. Jebali bi im Nani i Ronaldu keve preko kontri samo tako.

    Ovako jebiga, ujebao ih crveni karton onaj glupi. Da nisu tad dobili crveni, imali bi šanse možda.

    P.S. Aj neka mi neko objasni kako da ovako uokvirim tekst kad odgovaram nekom, ako nije frka.

  4. ukucas citat(velikim slovima sve) pa tekst koji hoces pa onda tatic(sve velikim slovima)

  5. @Toma Gugutka

    Što se Bosne tiče meni je ta reprezentacija počela da smrdi u septembru prošle godine, kada su na domaćem terenu pukli od Francuske 2:0, a Francuzima nekoliko ključnih igrača nije igralo, jer su bili kažnjeni zbog svađe sa Domenekom na SP!

  6. kontam ja tebe, al treba uzet u obzir da portugal nije ekipa koja se zna kvalitetno branit. jebiga džeko sa čitavom odbranom je totalno glupo, a nit je ekipa protiv koje se pametno branit, kad imas na krilima ronalda i nanija, nema tu odbrane. sa veznim redom i napadčkim kapacitetom mogla se suprostavit portugalu, a ionako to je pokazala u francuskoj . malo of topik al jebiga. nemaju naše zemlje pobjednički mentalitet, to je problem

  7. Evo malo da unesem radosti u ovu temu....nije da nema veze sa repkom..
    http://www.youtube.com/watch?v=oNtvS7dYRHQ

  8. Контам наш драги врх савеза предвођен Толетом, Ћурковићем и Бабарогићем има да доведе Милинковића за селектора, евентуално Станојевића, а за помоћника Кристића/Достанића.... Или неке так'е ''велике'' калибре....
    Нека се повуку и ови што су остали, па нека играју само играчи из домаће лиге + Короман коме треба дати капитенску траку.... Са оваквом игром нећу ни да размишљам шта ће нам Хрватска, Шкотска, Белгија и Велс радити, па чак нас и Македонци могу победити.... Па, ако ћемо се већ брукати нека се брукамо са играчима за бруку....
    Видели смо како изгледа везни ред без Станковића и одбрана кад ју не организује Видић....
    Са Вилотићем и Рнићем до светског!!!!

  9. Свака част момци што нас никад не обрадујете! Могло би да се рикне после ових других успеха! Хвала вам!

  10. дејс, далеко смо ми у овом спотру од великих репрезентација. Тако да свака њима част што уопште неку победе

  11. AHAHAHAHAHAH! TO DEJSE!!!!

  12. NEMANJA VIDIĆ, MINISTAR ODBRANE! FALA MU ZA SVE!

  13. Ове пичке никад неће ништа да ураде не зато што су лоши, него зато што играју к'о пичке.

  14. Честитам и вама момци. Тако се бори за свети србски дрес. СВака част.

  15. Морао сам мало да истролујем! :Д

    Урош
    Ове пичке никад неће ништа да ураде не зато што су лоши, него зато што играју к'о пичке.

    Али био сам понесен овом мишљу!

  16. duvajte ga,fudbaleri,manekeni mrtvi pozeri mrtvi pu

  17. sto se valjate na travi i glumite bolove kad vas neko dotakne

  18. Dokle smo došli jebote ni jebene kiprane nismo dobili

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.