Фудбалска репрезентација Србије

  1. Миха отеро Лекића из репрезентације јер му није попушио курац а потписо је да оће. Класично издркавање је та ставка у споразуму. Ја сам за то да се да отказ Михајловићу и да се врати Љајић у репрезентацију.

  2. пази ти коју си сад глупост изјавио ти би пореметио целокуну ситуацију и угрозио и квалификације и све што може да се угрози и као дао би овом отказ? друго ако се лекићу није то свидело што је потписо? а? ај што је потписо? ош да пушиш курац ил нећеш бре? осим тога, савез се сложио са тим, да се савез сложио са пушењем исто би било

  3. Ma nek ga je šutno, ko ga jebe. Kurči se dečko, kontam da ga ni igrači nešto ne gotive. Ovako je Miha pokazao da nema zajebancije, pa ko voli nek izvoli. Ovaj bi vremenom samo doprinosio lošoj atmosferi u ekipi svojim bolom u krcu prema reprezentaciji. Sam je rekao da se njegov stav oko ove budalaštine neće mijenjati što znači da mu zaista nije stalo, ne bi se zalagao, čuvao bi se od povreda i jeo bi slična govna. Bolje se odmah riješiti ovakvog tipa, nego da u nekim bitnim momentima (kad bi možda već postao bitna katrika u igri) ispliva njegov nepatriotizam i šabanski karakter. Tako da - vozdra Ademe!

  4. А шта ако је играч атеиста? А? А? А?
    Да ли опет треба да пева ову религиозно обојену химну назови-секуларне државе?
    Зар није то ускраћивање грађанских слобода?

  5. чисто издркавање је ставка о певању химне. Класично џиберски и тотално очекивано од михајловића. Пореметијо би припреме лолол кој ти курац давиде, па јел си гледо са шпанцима? Јел су поделили три добре лопте?

  6. Slažem se sa svakim slovom remetovog posta.U neku ruku mi je i drago što je ova nabeđena "zvezdica" otišla imali smo mi u košarkaškoj reprezentaciji nabeđenu "zvezdicu" svi znamo kako se to završilo.

  7. треба да пева ако је атеиста, и није угрожавање слобода јер је дао сопствени пристанак да пева, крај, није обавезан, дакле нико му ништа не ускраћује
    ма нема бре толеранције селективне фејсе еј, немош то тако овај ће да пева овај неће овај ће да трчи а овај да игра сони тамо негде да дрка курац, има да радите све по правилнику као тим, јер сте тим и тим тако мора да функциониште ако хоће да га красе својства тима.

  8. Да ли опет треба да пева ову религиозно обојену химну назови-секуларне државе?
    Зар није то ускраћивање грађанских слобода?

    Није требао да потписује споразум са тим условима. Свака фирма има тако нешто, јебига, као што не можеш да радиш у Мајкрософту и одеш у тренерци на посао (ваљда), тако и овде има неких прописа, колико год они дебилни били.

  9. Ovaj tvoj post Džimi me podseti na onu epizodu South Parka kad su tražili za božić neuverdljivu pesmu za jevreje, crnce, midžete i sve nacije i na kraju došli da je ovo božićna pesma:
    http://www.youtube.com/watch?v=I9TeVdW8sYA

  10. А шта ако је играч атеиста? А? А? А?

    Онда му треба суцки и верски забранити играње за репрезентацију.
    Ако не верује у Бога, како ће да се крсти пре уласка на терен и коме ће да се захваљује кад да гол и подиже три прста у небо?

  11. Онда му треба суцки и верски забранити играње за репрезентацију.
    Ако не верује у Бога, како ће да се крсти пре уласка на терен и коме ће да се захваљује кад да гол и подиже три прста у небо?

    Управо!

  12. Па тај Љајић скоро имао и онај инцидент са тренером Фиорентине. Зар те ствари не указују на одређени образац понашања? У сваком случају није незаменљив и кој курац прихвата правила па их после крши, накурчен балавац.

  13. БАНУЈ ИХХХ КАПЕЛООО!!!!!!

  14. Па тај Љајић скоро имао и онај инцидент са тренером Фиорентине.

    Е да, ово сам заборавио. Он мало мало, па направи проблем са тренером.
    Мислим, који си ти фактор да аплаудираш тренеру што те је избацио из игре?
    Ако си фудбалским умећем показао да знаш да играш, остаћеш на терену.
    Ако не, летиш напоље. То је фудбалска логика.

  15. ako je vec odlucio da igra za srbiju,trebalo bi da peva i himnu te zemlje za koju nastupa.to je posteno.za sebe kaze da je nas,sto je i normalno.ima i srba drugih veroispovesti.ne moze tebe niko da natera da radis nesto sto ne zelis,ali ako se ceo tim slozi da nesto uradi,a ti neces znaci da nisi timski igrac.nije pao dogovor da skoce svi sa mosta vec jedna normalna stvar koja je normalna u svim drzavama.oni seneglaci,kongoanci i ostali koji igraju za francusku,a realno nisu francuzi bi poginuli za tu francusku.

  16. ako je vec odlucio da igra za srbiju,trebalo bi da peva i himnu te zemlje za koju nastupa.to je posteno.za sebe kaze da je nas,sto je i normalno.ima i srba drugih veroispovesti.ne moze tebe niko da natera da radis nesto sto ne zelis,ali ako se ceo tim slozi da nesto uradi,a ti neces znaci da nisi timski igrac.nije pao dogovor da skoce svi sa mosta vec jedna normalna stvar koja je normalna u svim drzavama.oni seneglaci,kongoanci i ostali koji igraju za francusku,a realno nisu francuzi bi poginuli za tu francusku.

    http://i5.photobucket.com/albums/y187/logan26121987/Dave%20Mustaine/83342-dave-mustaine-facepalm.gif

  17. Да, и да додам: Михајловићу, сељачино, јебо те ко те доведе да нам будеш селектор. Јебеш човека коме су хајлајтс каријере пљување играча. Говно.

  18. Kakva fekalija od čoveka, nabeđeni trenerčić raspali. Da je neke pravde, on ne bi odigrao ni 45 minuta u repstaciji posle Slovenije, splavarenja pre tekmi i svih onih pljuvanja igrača.

    Smrad koji ne ume dve prosto proširene rečenice da sastavi pravi ovakve odluke, još ima obraza da daje igračima da potpisuju neke etičke ugovore.

  19. menijesamodosadno
    Да, и да додам: Михајловићу, сељачино, јебо те ко те доведе да нам будеш селектор. Јебеш човека коме су хајлајтс каријере пљување играча. Говно.

    како те бре није срамота? хајлајц каријере пљување? човек бре игро фудбал дваес година на врхунском нивоу, најбољи слободњакер икада, у топ 20 најбољих штопера у европи у последњих 20, 30 година... шта ти очекујеш да једном штоперу буду хајлајци? маказице, дриблинзи шта? тњ тњ тњ, јеооте како људи не знају да цене и поштују

    Acke
    Kakva fekalija od čoveka, nabeđeni trenerčić raspali. Da je neke pravde, on ne bi odigrao ni 45 minuta u repstaciji posle Slovenije, splavarenja pre tekmi i svih onih pljuvanja igrača.

    Smrad koji ne ume dve prosto proširene rečenice da sastavi pravi ovakve odluke, još ima obraza da daje igračima da potpisuju neke etičke ugovore.

    А до јуче сте знали да говорите наш Миихаа, хњо хњо хњо, кад је даво голове и био главни и капитен и док је узимо скудето, набеђени тренерчић??!?! па дечко да видим тебе и пижона како вадите катанију са дна табеле, ај да те видим, дедер, дедер гукни

  20. А шта кажете да не серете мало. Ајд' што га оспоравате као тренера, али ладно га оспоравате и као играча. Који курац. Једно је што је сељачина. Али друго је то што сте тотално нереални. Човек је играчина за све данашње играче из репрезентације.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.