Фудбалска репрезентација Србије

  1. Нешто имам утисак да ће Марковић проћи као Перица.... Надам се да се варам јер нам шпиц фали још од Мијатовића....

  2. Не свиђа ми се Миха ко тренер репрезентације. Оно , не каже да је лош ал' није им ништа требало да отпуштају Рашу Антића

  3. чика Радомир уопште није питање. ал то је готово, за сада Миха до јаја

  4. Брате некако ми Миха није за репку , шта знам. А знаш кака су стока наши навијачи ? Који ће му курац да га замрзе под старе дане због неколико лоших утакмица ?

  5. ал' није им ништа требало да отпуштају Рашу Антића

    Trebala im je kinta, burazeru. Šta misliš, da ih je on trenirao za klikere? A i realno, sad se ne sećam tačno cifre, ali i on je zakinuo baš veliku kintu. Nisam gledao juče tekmu, ali verujem da nismo toliko loše odigrali. Najbitnije je da mi stvorimo odličan tim pred kvalifikacije za SP i da se vala plasiramo i na ovo u Brazilu. Samo, mene još traume udaraju od Južne Afrike, iako me je za repku boleo kurac otkad je Antić otišao i otkad smo počeli da gubimo od Estonije i tih kurčeva. Sad sam u suštini neutralan, nisam zainteresovan k'o pred ono SP, ali nije ni da me boli kurac.

  6. Шерлоче ја мислим да ти је то само утисак, јер једноставно ниси навико да га гледаш на клупи, а имаш га упамћеног као играча, то је оптичка варка у фазону

  7. И то што кажеш Давиде , у ствари вјероватно да ми је и глупо да оно Божанство за слободњаке заврши на клупи , и то на клупи ових наших колибрија

  8. с нама увек постоји шанса да заврши трагично лоло али опет трипујем да баш зна шта ради

  9. Нека буде добар тренер ко што је био добар играч , а прећерано би било да пожелимо више од тога

  10. да, ово би било сасвим довољно

  11. Koliko god ga mrzeli morate priznati da ima viziju. Možda je govnjiva, sranje i glupa opet je to neka vizija igre i tek se postavljaju temelji. Meni ova njegova taktika izgleda kao bokser kontraš. Totalno drugačije, svi znaju kako treba u teoriji da se tučeš protiv kontraša ali u praksi te kontraš zajebe jer je on naviko na dešnjake (4-4-2) i ako uspe u nameri, to jest ako se stvori kakav takav sistem, verujem da će biti uspeha.
    Jebeno je to što nemamo Lavecija kao Napoli, jer ne možeš igrati sa Matićem i Ignjovskim, doduše tu bi inače trebao da bude Kuzman, kad se on vrati, trebalo da bude bolje.
    Sećam se kad je SiCG igrala sa Jankovićem kao napadačem, u tandemu tada sa Vučinićem pa bi možda Miha sa njim mogao pokušati u špicu, jer je očigledno da ovi veze nemaju.
    Fali tu puno igrača, Luković, Biševac, Kuzman, Sulejmani i sa njima bi ova ekipa ličila na nešto, ovako sa ovim Zvezdašima i nekim žnj igračima ma koliko dobar sistem bio, teško da možemo, jer nemamo kvalitet za bilo kakav sistem.

    Ekipa bi dakle u najjačem sastavu izgledala ovako

    Brkić - Subotić, Ivanović, Luković - Kolarov, Basta - Kuzmanović - Ignjovski (Matić, Radovanović) - Sulejmani (Tadić) Janković (Tošić) - Lekić

  12. Brkić - Subotić, Ivanović, Luković - Kolarov, Basta - Kuzmanović - Ignjovski (Matić, Radovanović) - Sulejmani (Tadić) Janković (Tošić) - Lekić

    Ма какав курчев Бркић, дечко се не саставља, Кахриман или Стојке, ту више разговора нема.

    У нападу да се врати Данко Лазовић у репрезентацију јер нам треба искусан и покретљив играч ам Лекић је тром. Фале ту још неки играчи, Красић, Јовановић, Милијаш итд. Треба да се подмлади репрезентација али да тежиште игре остане на оним искуснијим играчима. Шта очекујете, да клинац као плејмејкер зајебе додавањем Кошчелнија или Мексеса?

  13. Danko Lazović neće da se trudi, samo k'o krava hoda po terenu, matere mi nekad mi se činilo da Pantela i jes' bolji. Treba ove mlade gurati u prvi plan, nisu oni uopšte loši. I Sulejman da dođe to će biti tuto kompleto.

  14. Vette kad igras sa jednim napadacem on bi trebao biti razbijac, ne mozes da ocekujes od baletana da se rve sa dva stopera...
    Edit: Sto se tice brkica iako je direktno kriv kod prvog gola, itekako se iskupio kasnije odbranivsi 3-4 stopostotne. A ovde kod Sansajna bih samo zamenio Lukovica i Bisevca.

  15. Мрзи ме да читам све постове овде...

    Мислим да смо јуче одиграли боље него против Шпанаца. Пропустио сам првих тридесет минута, који су вероватно били шок за ове што су гледали. Од кад сам се укључио, па до краја, Французи уопште нису били бољи, а играли су у најјачем саставу. Мис'им, можда је фалио неко, не могу да се сетим, ал' сам вид'о и Риберија, и Бензему, и Малуду, и Насрија, Клишија и како се сви већ зову. А ми не'амо поштеног нападача, па још пола ових играча што су били на светском и играли у квалификацијама за европско (Видић, Красић, Станковић итд.) нису играли. Коларов уш'о касније. Свидело ми се како је игр'о Јанковић. Њега треба покушати на позицији офанзивног везног (плејмејкера), играча за ту позицију никако да нађемо. Не свиђа ми се та 3-4-3 формација, ал' шта ћеш... У данашње време све неке глупе формације, што производи досадан фудбал, па ваљда мора тако.

  16. Ни ја нисам за ту 3-4-3 формацију. Нисам видео да се негде игра та формација осим пар италијанских клубова (Наполи, Удинезе...), ови наши индијанци нису навикли на тај фудбал. Та формација значи да се највише лопта држи на средини а они не умеју да искомбинују 2 културна додавања. Подржавам Миху али дај човече да играмо лепо, штопери, бекови, средњаци, крила, нападачи. А онде се није знало ко шта ради... У праву се Срето да смо надиграли Французе али да не заборавимо да је ипак егзибициони меч, нико није играо са сто посто (бар нико од Француза), неће људи да ризикују повреде пред Еуро. Видећемо против Ибре и компаније како ствари функционишу, дај боже да грешим и да их напуцамо али не надам се превише.

  17. Ne znam što svi kritikuju formaciju. Što kaže Miha, on ju je postavio prema igračima koje ima. A mi najviše dobrih štopera imamo. Pa nek budemo ko Grčka. Jbg. Ako su oni paceri sa Basinasom i Haristeasom uzeli EURO mogli bi i mi nekada nešto da uradimo. Makar tako. 3 štopera, jedan ofanzivan bek čiju defanzivu pokriva jedan štoper i defanzivni bek. Sve to ima svoje. Samo tu dosta znače zadnji vezni, koji moraju da znaju nešto sa loptom, a ne samo da trče i biju. Kad se vrate Kuzma, Kačar i Sulja, biće to skroz drugi tim.

    Nadam se da će i mali Đuričić biti igračina. Dok je bio u Zvezdi kao klinja govorili su mi neki ljudi iz kluba da je to ogroman talenat. I onda je uprava sjebala oko neke bedne stipendije, slagaću 100 jura mesečno i mali je zapalio.

  18. Соче али Грци су тад имали Аманатидиса и Гекаса напред, а кога ми имамо? Може он да прилагођава формацију и тактику играчима али много времена треба да се играчи навикну на ту формацију јер, опростићете ми ако грешим, само Баста зна како та формација функционише. У одбрани смо најјачи са 2 штопера (Ивановић, Суботић) и 2 бека (Коларов, Баста) и још пар момака као измене, зашто да тако не пробамо? Имамо квалитетне везњаке али не морају сви да играју, могу и да се мењају, пробаш их све па који се покаже као најбољи. Напад нам шкрипи већ десетак година али шта је ту је, сналазили смо се до сад и не можемо да очекујемо да нам се створи Ибрахимовић на деветку. Јебига, тако нам је како нам је. По мени ови Михини експерименти су сувишни иако га подржавам као тренера репрезентације и понављам, ДАЈ БОЖЕ ДА ГРЕШИМ.

  19. Kad Amanatidis i Gekas predvode prvaka Evrope, jebeš taj fudbal :) Ma nek forsira on ovo, videćemo šta će biti. Lako će da promeni ako pajvani ne mogu da ukapiraju sistem. Možda bi trebalo probati sa nekim veznjakom u špicu. Boško ili neko tako. Ili vratiti Žigića jer on je ko stvoren za ovu formaciju, da se tako izrazim

  20. Ја сам за то да се Жигић у сваком случају врати у репку. Човек макар зна да одигра главом, спусти лопту неком другом, јесте он неефикасан али није контра продуктиван за разлику од осталих који нису ни дриблери, ни шутери нити умеју главом, речју - ТЕЛАД. Жигић је теле са искуством и габаритом - ВОЛИНА!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.