Спе®мерска екипа 4

1. Ne znam ni ja štaaaaaaaaaaa iiiiiiiim jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

2. ма бежи бре не дирај ми алке сотоно! :))))

3. Lepše je bez karmina...Nije ukusan...

4. еее мој је са укусом јагоде...укусан је бре!

5. kada se devojka "zagleda u nekog momka" onda dolazi do naleta hormona, udara joj krv u glavu, usta se suše a usne postaju crvenije i punije. momak to podsvesno tumači kao znak da ima prođu kod nje, i onda se on još više zapali za nju. a kozmetička industrija se dosetila da iskoristi taj prirodni fenomen i počne da proizvodi karmine koji će to oponašati i time olakšati devojkama da zavedu momke. eto stručno objašnjenje.... :))))

6. Lepše je prirodno , garantujem... Ne može večno da nosi karmin...Šta onda?

7. Оооо Лемајоо...сада капирам реакцију. Како си смарт братеее не верујем :)))))))))))

8. Mene je pogodio onaj grom sa avatara,izgiboh načisto :D

9. Хахахахах е ево и за николу природно. И онда враћам вештицу.

10. nikola, u trenutku dok joj skidaš karmin, usne su već prirodno počele da se crvene i vlaže.... :P

11. Daj bre lemajićka,treba da spavam noćas,a ti otvorila hot line :D

12. hhahahhaah pa jbg, elektro, nisam ja, ljudi postavljaju pitanja, ja samo odgovaram! :P ;)))))))))))

13. хахахах а ја сам врућа трешњица, девојка о којој се прича ;)))

14. Ništa biće mi kao i obično,spavaj sa otvorenim očima :D

15. Ne daj bože da mi žena vidi šta i skim četujem...

16. нећеее да ми убаци нормалну слику, мсм без кармина :/

17. Skakaćeš preko metle :D

18. И Елек шта кажеш, ајде да чујем још једно мушко мишљење?

19. On ne govori. on grmi...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.