kada se devojka "zagleda u nekog momka" onda dolazi do naleta hormona, udara joj krv u glavu, usta se suše a usne postaju crvenije i punije. momak to podsvesno tumači kao znak da ima prođu kod nje, i onda se on još više zapali za nju. a kozmetička industrija se dosetila da iskoristi taj prirodni fenomen i počne da proizvodi karmine koji će to oponašati i time olakšati devojkama da zavedu momke. eto stručno objašnjenje.... :))))
Ne znam ni ja štaaaaaaaaaaa iiiiiiiim jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
ма бежи бре не дирај ми алке сотоно! :))))
Lepše je bez karmina...Nije ukusan...
еее мој је са укусом јагоде...укусан је бре!
kada se devojka "zagleda u nekog momka" onda dolazi do naleta hormona, udara joj krv u glavu, usta se suše a usne postaju crvenije i punije. momak to podsvesno tumači kao znak da ima prođu kod nje, i onda se on još više zapali za nju. a kozmetička industrija se dosetila da iskoristi taj prirodni fenomen i počne da proizvodi karmine koji će to oponašati i time olakšati devojkama da zavedu momke. eto stručno objašnjenje.... :))))
Lepše je prirodno , garantujem... Ne može večno da nosi karmin...Šta onda?
Оооо Лемајоо...сада капирам реакцију. Како си смарт братеее не верујем :)))))))))))
Mene je pogodio onaj grom sa avatara,izgiboh načisto :D
Хахахахах е ево и за николу природно. И онда враћам вештицу.
nikola, u trenutku dok joj skidaš karmin, usne su već prirodno počele da se crvene i vlaže.... :P
Daj bre lemajićka,treba da spavam noćas,a ti otvorila hot line :D
hhahahhaah pa jbg, elektro, nisam ja, ljudi postavljaju pitanja, ja samo odgovaram! :P ;)))))))))))
хахахах а ја сам врућа трешњица, девојка о којој се прича ;)))
Ništa biće mi kao i obično,spavaj sa otvorenim očima :D
Ne daj bože da mi žena vidi šta i skim četujem...
нећеее да ми убаци нормалну слику, мсм без кармина :/
Skakaćeš preko metle :D
Greota...
И Елек шта кажеш, ајде да чујем још једно мушко мишљење?
On ne govori. on grmi...