Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Иии одјеба мене елек к'о од шале. Ипак се враћам Чичици :)))))
hahahahah nikola - I JAAAAAAA!
ma bre mici, mislila sam šta ćeš da studiraš?! :D a da ti kažem nešto, ovo ti je ona klasična situacija kada se devojka zaljubi u nekog šmekera, koji okolo slama srca, da pored sebe ne vidi divnog i dobrog dečka. a posle kad joj ovaj šmeker slomi srce - ko se tu nađe da je teši i suze briše? pa ovaj divni i dobri! i onda se to razvije u simpatiju, pa ljubav, pa se tu i strast rasplamsa, pa se oni venčaju i odsele na kostariku!
Šta je banderaš, bojiš se kratkog spoja?;-)
Хахахахахахха колико сам се смејалааа :))))
Ја ћу студирати или енглески или немачки или биологију или хемију. Мада ако ништа од овога не упишем на права упадам 100% ;)))
Dobro lemaja ali ja niti sam šmeker niti sam dobrica :D
Možda stariji brat...
Sto puta sam mu rekao da me ne zove banderaš,a on navalio ko smrt na babu :D
Колико имаш година ти да ни ми био старији брат...а дећко а? :))))
Varničiš a?
hahahahahaha ko smrt na babu! hahahahaahhahahahhahaha
ma ne beri brigu električar, kad te mici dovati ima da se promeniš za 180 stepeni! ljubav čini čuda!!!!!!!!!
edit: mici, ja ti preporučujem da studiraš ono što voliš i što će lako da ti ide, da bi ti studentski dani protekli u smehu i veselju! :D
Лемајо да ја ипак окачим ону слику са црвеним кармином, пошто видим да елек мисли да ће се одупрети мојој лепоти :))))))
21 što?Brat je brat,bez obzira koliko godina imao.A mogu da ti budem stariji dečko,bez problema,samo ja ne volim da se vezujem.Valjda se ne trudim dovoljno...
Уф па добро ниси много матор, може да прође ;))))
mici i električaru - samo se vi nadmudrivajte i batrgajte... dvoje su se tako smuvali! :D
Koje dvoje lemaja?
Mnogo si mi ti sumljiva,tu nešto Will Smith i ti fazoni :D
hahahaahhaahah mojne ti meni will smith! a da jesam sumnjiva - jesam! :P ;)))))
Okej onda Tomy Lee Jones :D
Ma oči su ti preblizu hahahahahaha
Ево ја ставила, да те видим сад Елек :)))))
Уплашио се Електрични изгледа ;))))
hahahahaha nije se uplašio - onesvestio se! ijaooooo mici šta im radiš! :P
Nije se onesvestio,nego gleda tu gvožđuriju oko ušuju,što liči na gromobran :D
A mene uvek privuku ti gromobrani,što se da videti sa slike :D
Ма бежи, ово није ништа каке слике имам :)))) Е а то сам приметила код мушкараца кад год ставим црвени кармин кад кренем у град, они полуде не знам о чему се ради :)))))