Спе®мерска екипа 4

1. Što,nisam valjda toliko ružan :D

2. Ма неее шмекер си бре, по мојој мери...него ствари које напишем су... не треба их коментарисати ;)

3. Ma pisao sam i ja svašta :D

4. Хахахахха колико ћу да се комирам кад вас све видим, не само тебе па то неће бити хумано мајке ми :)))

5. A šta misliš kako je nama bilo u petak :D
    Javio je najveći car ubedljivo!

6. Стварноо татица мој...:))) Ајде дај ми још мало информација...молим те...

7. Hahahahah ne smem,videćeš kad jednom dođemo do tebe.Uostalom pitaj njega kad dođe preko PVT-a.

8. ма не само о њему како изгледа Лемаја, како Предраг је л' је шмекер? Је л' студираш ти нешто?...аааа желим да знам све а не знам скоро ништа :/

9. Ih studiram viskoku elektrotehničku,koju je i peđa završio,tako da smo kolege.
    Lemaja je plavuša,pametna i vrlo druželjubiva.Peđa je peđa,nasmejan kao i uvek.Ja sam ozbiljan :D

10. Е извини мали ја те смарам баш...али теби је лако скоро све си их упознао

11. Хахаххахаа хвала на детаљном објашњењу :)))

12. Pa lameju,energiju,peđu i javija.To je to :D

13. Као да је мало ја бих била захвална да знам бар тебе :))))

14. A to ti sad misliš,u braku sve žene odustanu :D

15. Хахаххаа шта па ти већ мислиш да ме жениш а? ;)

16. Ne,samo te upozoravam,nemoj odmah da se vrpoljiš :D

17. Хахахах ја се врпољим, поред таквог ђентлмена и шмекера а иди бегај ;)

Е увек ово хоћу некога да питам али заборавим како је кад дођеш пијан на вуку? Ја сам хтела ове суботе али јбг. спавала код другарице па ми било глупо да је малтретирам.

18. Ма хоћу да видим како је...да пробам и то, можда ми се свиди.

19. Nemoj,ja se u petak malo uletvao,posle celu subotu kao prebijen.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.