Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ма бре ја пијем одавно, мада се увек контролишем и не убијам се као неки, али никад нисам дошла овде пијана. А баш бих волела да упоредим неку дефку написану у пијаним стању са неком мојом другом дефком.
Nemoj,posle pijana da mi padneš na pod :D
Ххаххахаха сад сма се сетила кад сам после коктелчића тебала да сиђем низ неке степенице ахахахахааххахахаха то је било интересантно :))) Е а од сад за пад се не бринем, знам да си ти ту да ме ухватиш ;)
Pratim te kao senka :D
Ма тај рад, заштитник мој :)
Frrrrrrrrrrrr :D
Мјау ;))
:D
Еј мали надам се да знаш колико имам година да не буде забуне после ;)))
U svakom slučaju manje od mene :D
Хахахах јесте и тоо 5 година мање...мада по мишљењу мојих пријатеља изгледам као да имам 18 :)
Imaš 16 godina :D
О дааа свит сикстин ;))))
Najlepše godine i najlepša devojka :D
Хахааха хвала мали, ниси ни ти за бацање бре... шмекерство на нивоу :))))))))
To tako izgleda,ali kad treba da priđem devojci onda...okinava :D
Хахахах, имаш среће, ја умем да приђем дечку, односно ваљда ми је самопоуздање на нивоу шта ли, па смем онда. Углавном код мене немаш бриге ако треба ја прва прилазим :)))))
Ојсаа добила сам и благослов од Чиче да смем да ти се препустим,....сад сам само твоја ;)))))))
Cool
May I join in?