Спе®мерска екипа 4

1. Ма бре ја пијем одавно, мада се увек контролишем и не убијам се као неки, али никад нисам дошла овде пијана. А баш бих волела да упоредим неку дефку написану у пијаним стању са неком мојом другом дефком.

2. Nemoj,posle pijana da mi padneš na pod :D

3. Ххаххахаха сад сма се сетила кад сам после коктелчића тебала да сиђем низ неке степенице ахахахахааххахахаха то је било интересантно :))) Е а од сад за пад се не бринем, знам да си ти ту да ме ухватиш ;)

4. Pratim te kao senka :D

5. Ма тај рад, заштитник мој :)

6. Еј мали надам се да знаш колико имам година да не буде забуне после ;)))

7. U svakom slučaju manje od mene :D

8. Хахахах јесте и тоо 5 година мање...мада по мишљењу мојих пријатеља изгледам као да имам 18 :)

9. О дааа свит сикстин ;))))

10. Najlepše godine i najlepša devojka :D

11. Хахааха хвала мали, ниси ни ти за бацање бре... шмекерство на нивоу :))))))))

12. To tako izgleda,ali kad treba da priđem devojci onda...okinava :D

13. Хахахах, имаш среће, ја умем да приђем дечку, односно ваљда ми је самопоуздање на нивоу шта ли, па смем онда. Углавном код мене немаш бриге ако треба ја прва прилазим :)))))

14. Ојсаа добила сам и благослов од Чиче да смем да ти се препустим,....сад сам само твоја ;)))))))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.