Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Budi dobra u školi,nemoj da ja dolazim tamo da te učim množenje i deljenje :D
Елеккккк ту ли сииии??? ;))))
Jesam srećice moja :D
Хаххахха па срећо, како си? Ја сам се изборила са насртљивим Чичом данас и одбила све за твоју љубав ;)
Sad niko i ništa ne može da nas rastavi :D
Ja sam sav smoren,ići ću na spavanje uskoro.Kako je bilo u školi?
Уххх није било лоше, сутра ће да буде весело ;)
Ко те сморио бре, рециклираћу га!
Ma neki zemunci,ništa naročito :D
Šalim se,radim nešto za školu,pa sam se smorio.Sutra moram da to dovršim,a ne znam kako ću.
Уххх школа јбг. шта да ти кажем, срећно.
Kada će ta penzija više,ne mogu da čekam :D
Хаахахах скоро ће, док стигнеш ти на ред продужиће годижте за пензију на 95 :)
Ma neka produže,živeću ja 150 godina,samo ako si ti sa mnom :D
Хаххах и у добру и у злу душо ;)
E idem da kuntam,sutra treba ponovo ustati.Budi lepa i vesela dok se ponovo ne čujemo :D
I pozdravi ove naše ako neko zaluta na temu.Ćaos!
Важи куцкамо се сутра. Лепа у свако доба, а весела, па кад сам поред тебе ;)
Поззз :))))
Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам Спам
Нееее Горане црни синкоо неееее...овде се прихвата само спеРм те твоје спемове мош мачку о реп да окачиш ;))))
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Могу сад сам да спеРмујем овде до миле воље (мада и није неки трип)
СПЕРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММ
Сперррммммммммммм и за тебе мишуре ;))))
http://www.purpleflavor.com/images/super_sperm2.jpg