Спе®мерска екипа 4

1. I savetnik mora da jede!!!

2. Hahahahaha kakva crna romantika,po onom testu romantičan sam samo 10 posto!!!!
    Ali zato sindrom petra pana 90 posto haha!

3. Ццц ко се мени свиђа мајко моја...на петра пана сам дошла :)

4. a sta se ovdje radi?

5. Чупа се па сади :)

6. Pa u ljubavi sam još zelen,to je tačno.E sad za letenje...nisam probao,ali kad vidim ovaj ljubičasti avatar,prosto lebdim :D

7. pa dok je zelen ce da leti,cim sazri-sam otpada

8. Хахаххаха еј Елек..ако хоћеш да знаш понешто о мени послушај ово http://www.youtube.com/watch?v=-g5YNPzr8NM
    е сад ако не знаш инглиш добро јбг. :)))

9. My heart is spoken as well as my soul...

10. Добро је...већ сма се уплашила да је све узалуд. :)
    Hej elek...Walking gets too boring when you learn how to fly...ovo je iz druge poesme ali si me na taj stih potsetio :)))))

11. mici sto ti nisi u skoli??????

e ljudi, nama nestala struja na poslu - slobodan daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANARHIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!1

12. Хахахах Лемајо идем од 11 данас, матуранти полажу нешто па нас ови наместили да идемо тако....бринеш се за мене чо'ече к'о да си ми права кева :))))

13. To ti misliš,ima ovde nekih što znaju da poprave to :D

14. Хахаха и Електричар сиже да уништи кеви забаву ;))

15. Naravno,što bi ona pazila na tebe,kad sam ja tu :D

16. Мај протектр ;))) беба мала

Еј Елек је л' ти не смета кад ти тепам овако? Ако ти смета ја ћу да престанем.

17. ma necemo nista da popravljamo - odlicno je i ovako! :D

18. Elek je sasvim OK :D

Ma zbog tebe bih se odrekao i nadimka,nije problem.

19. Хахахахах на све ја спреман због мене..нема шта ја то умем да ценим.

Ја вас сад све поздрављам, пошто идем у школу. Елек буди добар и да нисам видела мачкетину опет :*

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.