Спе®мерска екипа 4

1. Pise tamo, a i u komentarima. :/

2. A brate i on se napije pa dođe onako veseo i uvek napravi neko sranje...
    Šta mu je to trebalo?

3. Napravio sam temu na forumu,biće gužve sigurno >D

4. cinjenica je da je dane malo popio, ali razlog banovanja je vise nego smesan. da li je pao ban zbog onog falusa na prethodnoj strani? cinjenica je da ne postoje jasna pravila, ali je i cinjenica da je ovo privatan sajt, pa autori nemaju mnogo prava da se bune....

elem, sutrasnje okupljanje je otkazano, jer dane smatra da sada kada ga nema na vuki, ne treba ni da se druzi sa nama. smatram njegov stav izuzetno neispravnim, te mi sve to izaziva neko neprijatno osecanje i pomesane misli. zato mislim da bi to okupljanje bilo malo bzvz.

mislim, ono, kao, neam pojma, sha znam, ne znam.... idem da isturpijam i nalakiram nokte...

5. спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм спеРм

6. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

7. Svaka pomoć je dobrodošla :D

8. СПППППППППППППППППППЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

а у курац!

9. Srećo kakvi su to izrazi a :D

10. Хахахахахххаха ма ја то од тебе научила, високи :))))

11. Od mene nisi to videla...a možda i jesi :D

12. Хахахахах ко ће га знати? ;))))

13. Da,gde se sve krijem od ovih udavača,nije ni čudo :D

14. Елек, немој о тим курвицама, има да одробијам неку ;))))))

15. ЕЕеее и Елека ми бановашееее....:////

16. поздрав свим спермашима...

ја изашао...

ССССППППЕЕЕРРРРМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

17. Тоооооооо ћалееее не знаш колико си нам фалиоооооо :))))))))))))))))
    сперммммммммммммммммммммммммммммм

18. Поздрав до следећег викендаааааааааааааа

Ћаоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.