Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
где си татино...:)) видим сви бановани...сујета је зајебана радња...
Уживај Неприлагођенаааааа :)))))))))))))))))))
Ма бежи бре...ја се више сморила, више су времена провели бановани него активни. Жасу
Надам се да си видео са да сам са Елеком сад :)))))) ипак сте ми средили ти и Лемајоћка њега ;))) Шта има код тебе?
ништа блејана, теретана... посо-кућа, кућа-посо...:)) клинци и тако...нисам излазио кад сам био банован...са Електром значи, па лепо..фин дечко, дечко који обећава...:)) ал да се пазите татино, немој после ово-оно...:))
Ууу теретана, морам и ја да кренем, али не знам како ћу ;)
Ма ћале јесте, него се плашим да није превише добар за мене ;) Чича је био како да ти кажем дечко који уме да парира...;)))
има форе да се то обликује Мици како теби одговара...Чича ти је превејан, овај тек учи..глина, па кад дохватиш направиш како теби треба..:))
Па јесте, морам да га научим понешто, знаш како је Чиле ми је био искусан но добро, можемо да се љубавишемо ми преко пвт-а ћале, нико неће имати присуп томе буахахахаха ;))))
опасна си татино...опасна...:))
Хм ,па не знам ја, мени је Елек лепо испричао утиске о вама, и каже да си ти најјачи шмекер, па пошто сам ти ја ћера, не смем заостајати по фатализму за ћалетом ;)))
ма прича елек свашта...напио сам се то вече, баш, баш...одох татино, мало, па касније...љубац...:)
Хаххах акооо. ;) Ајде ћале :*
СССпппЕЕЕрррМММММ
на брзину један...:))
prssssssssssssss
ссссспппппееерррррммм
полако, натенане ко пуж уз букву....
спермммммммммммммм један од мене и моје другарице Ивоне ;))))
SSSSSSSPPPPPEEEEEEMMMMMMMMMMMMM od mene samog samcijatog...
ssssspppeeerrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmm
SSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM! na kvadrat!
http://www.youtube.com/watch?v=jSH6ofHbeUw
Lemaja, lemaja!!!:-))))