Ма бежи бре...ја се више сморила, више су времена провели бановани него активни. Жасу
Надам се да си видео са да сам са Елеком сад :)))))) ипак сте ми средили ти и Лемајоћка њега ;))) Шта има код тебе?
ништа блејана, теретана... посо-кућа, кућа-посо...:)) клинци и тако...нисам излазио кад сам био банован...са Електром значи, па лепо..фин дечко, дечко који обећава...:)) ал да се пазите татино, немој после ово-оно...:))
Ууу теретана, морам и ја да кренем, али не знам како ћу ;)
Ма ћале јесте, него се плашим да није превише добар за мене ;) Чича је био како да ти кажем дечко који уме да парира...;)))
Па јесте, морам да га научим понешто, знаш како је Чиле ми је био искусан но добро, можемо да се љубавишемо ми преко пвт-а ћале, нико неће имати присуп томе буахахахаха ;))))
Хм ,па не знам ја, мени је Елек лепо испричао утиске о вама, и каже да си ти најјачи шмекер, па пошто сам ти ја ћера, не смем заостајати по фатализму за ћалетом ;)))
где си татино...:)) видим сви бановани...сујета је зајебана радња...
Уживај Неприлагођенаааааа :)))))))))))))))))))
Ма бежи бре...ја се више сморила, више су времена провели бановани него активни. Жасу
Надам се да си видео са да сам са Елеком сад :)))))) ипак сте ми средили ти и Лемајоћка њега ;))) Шта има код тебе?
ништа блејана, теретана... посо-кућа, кућа-посо...:)) клинци и тако...нисам излазио кад сам био банован...са Електром значи, па лепо..фин дечко, дечко који обећава...:)) ал да се пазите татино, немој после ово-оно...:))
Ууу теретана, морам и ја да кренем, али не знам како ћу ;)
Ма ћале јесте, него се плашим да није превише добар за мене ;) Чича је био како да ти кажем дечко који уме да парира...;)))
има форе да се то обликује Мици како теби одговара...Чича ти је превејан, овај тек учи..глина, па кад дохватиш направиш како теби треба..:))
Па јесте, морам да га научим понешто, знаш како је Чиле ми је био искусан но добро, можемо да се љубавишемо ми преко пвт-а ћале, нико неће имати присуп томе буахахахаха ;))))
опасна си татино...опасна...:))
Хм ,па не знам ја, мени је Елек лепо испричао утиске о вама, и каже да си ти најјачи шмекер, па пошто сам ти ја ћера, не смем заостајати по фатализму за ћалетом ;)))
ма прича елек свашта...напио сам се то вече, баш, баш...одох татино, мало, па касније...љубац...:)
Хаххах акооо. ;) Ајде ћале :*
СССпппЕЕЕрррМММММ
на брзину један...:))
prssssssssssssss
ссссспппппееерррррммм
полако, натенане ко пуж уз букву....
спермммммммммммммм један од мене и моје другарице Ивоне ;))))
SSSSSSSPPPPPEEEEEEMMMMMMMMMMMMM od mene samog samcijatog...
ssssspppeeerrrrmmmmmmmmmmmmmmmmmm
SSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMM! na kvadrat!
http://www.youtube.com/watch?v=jSH6ofHbeUw
Lemaja, lemaja!!!:-))))