Спе®мерска екипа 4

1. PA I JA SAM NA MILJAKOVCU 2 !!!! Svaki 2-3 dan...

2. Alo momci dopisujte se preko PVT-a,ovo je već postalo sumljivo :D

3. Banderaš , nemoj da budeš pokretna meta!

4. Haha pa mene nije pogodila ni krstareća,a ti da me pogodiš :D

5. Gadjanje pokretnih ciljeva snajperskom puškom-moj diplomski rad...OdbraniO sa DESETKOM...

6. Ti si diplomirao na Akademiji?

Ja sam inače završio diverzantski kurs :D

7. Ništa,samo mi čudno :D

8. Pa gde se rade takvi diplomski radovi?Realno teme bi bile Snabdevanje u uslovima rata i Održavanje veze :D

9. Pešadija majka bratac :D

10. Veruj mi da je stavrno bila umetnost raditi taj diplomski...Ima hiljade stvari koje treba da uzmeš u obzir...Od izbora puške i municije, situacije daljine....

11. Brzina vetra,nagib terena,disanje,povlačenje obarača...znam da ima gomila stvari.Balistika je čudo :D

12. где сте спермашиииииииииииииииии

13. Otišli da se vrate...ja se smaram na četu :D

14. што бре електро...шташ тамо...кад год се тамо појавиш попијеш бан..:))

15. СССССССССС
    ПППППППППППППППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

16. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.