Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
PA I JA SAM NA MILJAKOVCU 2 !!!! Svaki 2-3 dan...
Alo momci dopisujte se preko PVT-a,ovo je već postalo sumljivo :D
Banderaš , nemoj da budeš pokretna meta!
Haha pa mene nije pogodila ni krstareća,a ti da me pogodiš :D
Gadjanje pokretnih ciljeva snajperskom puškom-moj diplomski rad...OdbraniO sa DESETKOM...
Ti si diplomirao na Akademiji?
Ja sam inače završio diverzantski kurs :D
Što te to čudi?
Ništa,samo mi čudno :D
Šta?
Pa gde se rade takvi diplomski radovi?Realno teme bi bile Snabdevanje u uslovima rata i Održavanje veze :D
U pešadiji!!!!
Pešadija majka bratac :D
Veruj mi da je stavrno bila umetnost raditi taj diplomski...Ima hiljade stvari koje treba da uzmeš u obzir...Od izbora puške i municije, situacije daljine....
Brzina vetra,nagib terena,disanje,povlačenje obarača...znam da ima gomila stvari.Balistika je čudo :D
где сте спермашиииииииииииииииии
Otišli da se vrate...ja se smaram na četu :D
што бре електро...шташ тамо...кад год се тамо појавиш попијеш бан..:))
Ma ko ih jebe :D
СССССССССС
ПППППППППППППППППППППП
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM