Спе®мерска екипа 4

1. добро јутро

СПЕРМАААААААШШШШШШШШИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

2. Добро јутрооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо спппеееееерррррррррррррррррррррррмммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм

3. DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE STTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BREEEEEE
    LJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIII?:D

4. evo ja sad ustala... sha ima ovde? ste bili u steti sinoc? ;)

5. Оооо дааааа и ја сам дошлаааааа синиоћ јанапи али ме је само Чиле дочекао, душа ;)))))))))))))))))))) како било теби?

6. meni bilo..... ma ne smem da pricam! :P :D

7. Хахахахахахаха је л' био шеф, а? А? Знам те тицоооо ;))))

8. pu pu pu! daleko bilo! bilo nesto sasvim drugacije.... ma ne smem da pricam... :) idem ja sad, samo svratila da pozdravim. :*

9. А сад као ;))) добро, ајде да ти верујем :))))) :*

10. гдеј си татиноооооооо...:))))

11. Ево ме татаааа ;)))))) где си тии? има ли шта ново? :))))

12. ништа ћеро, мртво море...нешто ме глава боли, чувам клинце и тако...

шта има код тебе..јел пишеш нешто..

13. Не дај се ћале :)

Ништа, видиш после онога синоћ ипак ме не боли глава..е чудо једно :) Мислиш на дефке, или на писање овако, код куће кад ми дође?

14. ма дефке неке, нешто паметно..ја јуче кад сам изашао из творза имао свашта на уму, сад нема ништа...кад не записујем...:)

15. Хахахах ја сам синоћ избацила једну не питај живо њесра :))) а ти пиши, моно пута се ја тако зезнем мрзи ме да пишем као запамтићу и цврц после.

16. ма мрзи ме...:))
    а и ништа паметно, углавном глупости...:)

17. SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

18. где си електро спермашшшуууууууууууууууууууууууууууууууууууу

19. Где си елекккк :)))))

20. татино бре, па сам ти рекао да не качиш слике...има сви манијаци са сајта да забалаве...:))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.