Спе®мерска екипа 4

1. Okay Dave,take it easy man...

Pa ti ne znaš,ali ja i ona znamo :D

2. jašta nego sperm :D

3. спееерррррмммммммммммммммм

4. Елек е видиш у томе је и проблемчик :))) ја сам требала то знати требао си да ме увериш а овакоо :))))

5. Pa kad ovi tamo na forumu pričaju i šta treba i šta ne treba :D
    Ja tebi nisam branio da sinoć ideš do grada,a ko zna gde si i sa kim si bila :D

6. Хахахахаххаха алоо ја се ни са ким мувала нисам, и прилику коју имадох ја сам пропустила :)))) тако дааа...а ти си нешто обећао чини ми се па те нема а? ;)

7. Rekao sam u nedelju,ali ne i koju :D

8. Хахахаха ма немој сад ја као треба да стрепим сваке недеље да ли ћеш доћи и да се не мувам ни са ким јер ме можеш видети ;))))))

9. Električar, sledeći vikend idemo za KG, čisto da znaš... da ne uvene ova omladinka čekajući te :)))

10. Хахаххаа предраже,бојим се да не буде касно...:))))

11. Nikad nije kasno da se ljubi strasno :)))

12. где сте спермаши.....где си предраже...ша има...:)

13. касно је Пеки јер ме Елек зеки :)))

14. Pa ako nisi skontala do sada da ja volim da se zevzečim... :D

15. Ма све сам ја сконтала ;))) Еххх де ми је била глава кад се са тобом спанђах ;))))))

16. Pa dobro bre, javio, gde si ti čoveče? :)
    kakvi su oni auto-banovi na 5 dana i te fore? :)

17. јеб га, имао госте оног дана, напио се мало, мало више, она двојица ми дигла притисак после и тако...:))

шташ, луда глава...а и наместило ми се...:)

шта има код куде тебе?...:)

18. Nemam pojma,u frižideru možda :D Tražila si sladoled,ja naišao onako sa leđa i eto šta se desilo :D

19. хахахахаха еее знала сам да си дукатлијааа, не може ни кад девојку види да је са леђа прво не....цццц ;)))))

20. Evo, javio, lečim se od sinoćnjeg pijanstva, bio na nekom rodjendanu, pa bolujem :)
    A i evo ovde pokušavam da iscimam ovog električara da ga vodim za KG, a on tu nešto zeza mici :)))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.