Хахахаха ништа кад будеш отишао...Чиле је хитност...а овог можеш да поведеш а и не мораш ;)))))
види сад ово као испити бла бла...добро разговараћемо ми о овоме ;)))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Peđa rado bih ja išao,ali krenuli predispiti,kolokvijumi,seminarski...
A voleo bih da završim to sada,da se ne cimam za oktobar.
Си видео Придржињо а....одмах згуза во-но боље га не доводи...доведи ми Чилета бре, он није прави дукатлија ко овај :)))))
Čileta ima da kidnapujem kad budem otišao za BL, pa ću i njega da ti dovedem :)))
PS: Čiča, znam da čitaš ovo :)))))))))
Хахахаха ништа кад будеш отишао...Чиле је хитност...а овог можеш да поведеш а и не мораш ;)))))
види сад ово као испити бла бла...добро разговараћемо ми о овоме ;)))
E pa Mici, jebi ga sad.... čalabrcni ti malo od Eleka, pa kad dodje Čiča ti se zasladi :))))
Hahahahaha tražićeš ti mene svećom,kad ti kažem :D
А- Придржињо, сад ни под тачкм разно ;)) Чиле ће да ми буде и предјело и главно јело и дезерт, овај може само белолучена паприка да буде ;))))
Nije valjda da voliš belolučene paprike?Auuuuuuuuuu dolazim sutra u KG,spremi jednu veliku činiju :D
Хахаххаа како сам погодила....;)))) Не може, то само моја баба зна да спрема по мојој мери, а она је тренутно у Грчкој, чекај док се не врати ;))))
Ma znam i ja da spremim to,samo ako mi pokažeš kuhinju :D
Inače mene je jako lako privući hranom,naročito salatama :D
Хахахаахах погле ово већ би у кућу да ми уђеее :))))
Put do ženskog srce ide preko kuhinje :D
Хахахаха ја сма чула другачију верзију, али добро ;))))
Da nije možda preko prozora :D
Хахахахах јесте, јесте ''О Ромео, зашто си Ромео'' :))))
Zato što si ti Julija :D
О Ромео зашто си белолучена паприка, што бар ниси руска салата :))))))
Hahahaha ne volim majonez.
Хахахахах ладнооо не волим га баш ни ја више готивим кечап :))) али руску салату једем :))) ето, шта од јела хоћеш да будеш, може суво месо :)))))
Isti slučaj,jedem ga u salati,ali ovako ne!
Može,volim meso na sve načine :D