U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Peđa rado bih ja išao,ali krenuli predispiti,kolokvijumi,seminarski...
A voleo bih da završim to sada,da se ne cimam za oktobar.
Си видео Придржињо а....одмах згуза во-но боље га не доводи...доведи ми Чилета бре, он није прави дукатлија ко овај :)))))
Čileta ima da kidnapujem kad budem otišao za BL, pa ću i njega da ti dovedem :)))
PS: Čiča, znam da čitaš ovo :)))))))))
Хахахаха ништа кад будеш отишао...Чиле је хитност...а овог можеш да поведеш а и не мораш ;)))))
види сад ово као испити бла бла...добро разговараћемо ми о овоме ;)))
E pa Mici, jebi ga sad.... čalabrcni ti malo od Eleka, pa kad dodje Čiča ti se zasladi :))))
Hahahahaha tražićeš ti mene svećom,kad ti kažem :D
А- Придржињо, сад ни под тачкм разно ;)) Чиле ће да ми буде и предјело и главно јело и дезерт, овај може само белолучена паприка да буде ;))))
Nije valjda da voliš belolučene paprike?Auuuuuuuuuu dolazim sutra u KG,spremi jednu veliku činiju :D
Хахаххаа како сам погодила....;)))) Не може, то само моја баба зна да спрема по мојој мери, а она је тренутно у Грчкој, чекај док се не врати ;))))
Ma znam i ja da spremim to,samo ako mi pokažeš kuhinju :D
Inače mene je jako lako privući hranom,naročito salatama :D
Хахахаахах погле ово већ би у кућу да ми уђеее :))))
Put do ženskog srce ide preko kuhinje :D
Хахахаха ја сма чула другачију верзију, али добро ;))))
Da nije možda preko prozora :D
Хахахахах јесте, јесте ''О Ромео, зашто си Ромео'' :))))
Zato što si ti Julija :D
О Ромео зашто си белолучена паприка, што бар ниси руска салата :))))))
Hahahaha ne volim majonez.
Хахахахах ладнооо не волим га баш ни ја више готивим кечап :))) али руску салату једем :))) ето, шта од јела хоћеш да будеш, може суво месо :)))))
Isti slučaj,jedem ga u salati,ali ovako ne!
Može,volim meso na sve načine :D