Спе®мерска екипа 4

1. Ма неки здатак ако мислиш на хемију...Израчунајте запремину 96% H2SO4 (сумпорна киселина) (ро-1,84 г/цм3) и масу воде која је потребна за припремање 100 цм3 15% раствора H2SO4 (ро-1.1 г/цм3).....ако знаш реши ми га :)))
    А ако мислиш на распуст...ма не само брдо глупих предмета :)))

2. E da srednja škola...

3. Хахахаха је ли ти лакше сад него у средњој или шта?

4. Nemam pojma,bar nema neopravdanih :D

5. где сте спермаши...јел сте ви гледали најомиљеније дефке данас...ел сам ја луд, ел се трипује, ел сам глуп или то бре све дупли у пичку материну....

6. Хахахахах па јесте, али је л' знаш да су сад увели закон као нема смањивања оцене из владања, можеш имати 35 неоправданих без икакве казне, али на сваких 7 идеш код психолога школе на разговор. Ја сам само рекла свака част...ја не знам колико неоправданих имам...али има их Бога ми :))))

7. Ja nisam bežao često,ali zato sa faksa brišem kad stignem :D

8. Хахахах е а ја утекнем кад год могу, много пута прођем некажњено..кад знам како се бежи а не ко ови моји слепци побегну лупам са 4 па се врате на 5...тако се то не ради. :) А верујем да ћу и ја са факса...машала, једва чекам :)

Ћале, данас је поштена дефка дана ретка ко Сунђер Бобови зуби...

9. Kad bežiš,odeš na ceo dan i lakše ti je za opravdanje.

10. Да може тако, мада мени је мало смор даг бежим на цео дан јер немам шта да радим у граду, а код куће се погоди да увек неког има. Него ја бежим или прва половина или друга половина...ако је прва ту су разнаи одласци код лекара трте мрте 50 пута идем код зубара итд. а кад бежим другу половину онда је стомак, мучнина...или смислим већ неку бољку :)))

11. Ja jednom otišao po opravdanje dva meseca unazad :D

12. ма да га јебем...не битно...или небитно, како год...борба са ветрењачама...ништа ту мени није смешно, ни занимљиво а оно 10 пута омиљено...ко га јебе...

ССССССС
    ППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    МММММММММММММММММММММММММММММММММ...:)))))))))))))))))))))))))))

13. Хахахахах какав краљ :))) Ја сам једном (то ми је било најјаче бежање у животу) кад нисам научила ликовно, а било ми трећи час, одлучила да киднем...и као шта ћу ма мрзи ме да идем негде, и ја останем на часу, и још седела у другој клупи, уђе професорка, почне да пита и прозове мене (иначе је пролупала па не зна никога ни како се зове нити било шта) редар устаје гледа у мене и кида се и каже -па није ту. Цело одељење се кида, а професорка креће- значи побегла а? како је није срамота! какав је ово начин? Сад ја пошто нико није седео испред мене климам главом и као слажем се. Ови пали...нису могли д аверују да жена ладно није провалила. :))) а ово ми је био једини пут да сам одустала од правила бежања које сам себи поставила.

14. A imali smo i mi sličnih bagova :D

15. Хахахахха то се не заборавља :))))

16. Е Елек, коју си средњу завршио?

17. Još kad sam ja bio prezidente xD

18. А то је већ још боље кад имаш влас' све је слађе :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.