Спе®мерска екипа 4

1. Није душо моја....ниси ђубре ја то само у афекту,,,али такво понашање се не толерише ;)))

2. Jebo me pas kad sam dobrodušan.Promeniću i nadimak i karakter,ovde se ne isplati biti dobar sa ljudima!

3. Немој...мислим можеш променити надимак али само ако ћеш мене укључити у њега ;))) Испалти се, ево од сад дајем часну реч да ћу бити добра и Елека свима нам драгог нећу ђубретом називати већ ћу се понашати достојно једне првокласне куртизане :)))

4. Kasno,već sam poslao pvt kajzenu.Očekujte me za par dana u novom izdanju :D

5. Немој да причаш,,,;))) како ћеш да се зовеш од сада....убица меког срца...сурови капетан елек ;))))

6. Хахахахахахахах ееее ако си постао као онај легионар....ја сма твоја до краја живота ;)))

7. сссссппппеееррррмммммммм...:)))

8. SSSSSSPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRMMMMMMMM

9. Хелоооуууу има ли когааа ??? :)))))

10. Немаа е па онда сперммммммммммммммм за све...то вам је казна! ;)

11. Svaka kazna od tebe je kao nagrada :D

12. Хахахаха ево и душе мојеее :))) како си ми? А? Је л' те дирао неко, кажи ми да идем да их побијем све ;)))

13. Ma ko sme na legionara :D Nego jel neko nasrće na tebe?

14. Хахахха јесте сад си Легионар :) Ма јок, само хемија насрће ли насрће :)) Једва чекам распусттт :))))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.