Спе®мерска екипа 4

1. Није душо моја....ниси ђубре ја то само у афекту,,,али такво понашање се не толерише ;)))

2. Jebo me pas kad sam dobrodušan.Promeniću i nadimak i karakter,ovde se ne isplati biti dobar sa ljudima!

3. Немој...мислим можеш променити надимак али само ако ћеш мене укључити у њега ;))) Испалти се, ево од сад дајем часну реч да ћу бити добра и Елека свима нам драгог нећу ђубретом називати већ ћу се понашати достојно једне првокласне куртизане :)))

4. Kasno,već sam poslao pvt kajzenu.Očekujte me za par dana u novom izdanju :D

5. Немој да причаш,,,;))) како ћеш да се зовеш од сада....убица меког срца...сурови капетан елек ;))))

6. Хахахахахахахах ееее ако си постао као онај легионар....ја сма твоја до краја живота ;)))

7. сссссппппеееррррмммммммм...:)))

8. SSSSSSPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRMMMMMMMM

9. Хелоооуууу има ли когааа ??? :)))))

10. Немаа е па онда сперммммммммммммммм за све...то вам је казна! ;)

11. Svaka kazna od tebe je kao nagrada :D

12. Хахахаха ево и душе мојеее :))) како си ми? А? Је л' те дирао неко, кажи ми да идем да их побијем све ;)))

13. Ma ko sme na legionara :D Nego jel neko nasrće na tebe?

14. Хахахха јесте сад си Легионар :) Ма јок, само хемија насрће ли насрће :)) Једва чекам распусттт :))))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.