Спе®мерска екипа 4

1. па ја сине за твоје добро..шта ће ти неки превејани мангуп, да те вара и кињи и виси у кафани...таквог можеш и поред оваквог мужа као елек да нађеш...ал овако доброг и финог као елек тешко...:))

2. Хахахахахах ево слушам, ма добар си ти, на леба човек да те маже, него морааш бити више Легионар а мање Електричар душо :)))))

3. Pročitaj PVT,pa onda pričaj!

4. opaaaa! bravo elek... svaka cast...samo napred! ;))))

5. Хахахахах Елек :))) видела и одговорила ;)

6. Jednoga dana ... imaću i ja devojku :D

7. Алооо дечко а шта сам ја овде ;)))

8. opa! ok, ja samo da vas zamolim da nam na vreme javite za svadbu, da mogu natenane da smislim sta cu da obucem! :))))))

9. Mici rezerva,ukoliko mi koleginica ne dozvoli da ponovo prespavam kod nje.Kaže da se stalno vrpoljim :D

Lemaja ti možeš da dođeš i sa pončom jašući na kamili,ipak smo mi naši :D

10. Хахахахах Лемајо :))) не брини теби ће бити благовремено најављено једно 5 месеци унапред :)

11. da povedeš i onog tvog Arapina

Svi Arapi živi bili i dobili sina,
    Arapine brate mili,samo daj benzina.

12. Ког кад је она са Чилетом моја душо :))))

13. Ćuti mala,ništa ne znaš :D

14. Бежи бре тамооо!!! Велики :Р

15. Hahahaha žene vole glumce :D

16. елек ош другарски савет? онако родитељски? за ту колегиницу?

немој да се врпољиш...или кулирај скроз, оно окренеш лећа и спаваш, ћутиш, или нападнеш одмах..врпољење је знак несигурности а то жене не воле...боље и да се правиш кул да се пита "шта је, што му се не свиђам", него да се врпољиш, то дефинишу као "хтео би ал не сме" најгора варијанта....и напасти ко манијак је мало боље од тога...веруј ми..

17. Хахахахах шта сад ово изваљујеш, јој мајко кад си пијан не може те човек похватати ;)))

18. Nisam pijan,samo sam se razočarao u ljude,tj. žene :(

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.