Спе®мерска екипа 4

1. Па се зато сад премам мени овако доброј понашаш глупо....дођи дедер мени у крило да ти шапнем две три речи :)))

Ћале на чијој си ти страниии??? ;))) Ондак и мене посаветуј за конобара од данас...:))))

2. Kada ti žena slomi srce,to boli više od svake fizičke povrede :(

3. Хахахах ма немој ми ту тугаљив бити :) Ја сам ту да те утешим :)))

4. Sorry mici,nema utehe,treba zaboraviti na to.

5. ma idi bre elek, kakvi te crni arapi spopali! a i sta ce nam benzin, prebacijemo se na alternativne izvore energije, idemo u korak sa svetom! :)))

mici, strategija za konobara zavisi od toga sta ces sa njim kad ga osvojis! ono, dal je za jednokratnu upotrebu ili je za pokazivanje? ;)))))

6. Добро онда, биће ти жао, куртизане су створене да утеше мушкарца :) а кад једном одбијеш куртизану нема опет. ;)))

7. шта бре за конобаре татино...знам масу конобара, добри људи, радни, вредни, ал' те гледају кроз лову...сан им је да наватају богату малолетницу...зајеби то...евентуално ако му је то додатни посао, оно студира па да се испомогне...

8. Хахахах ма тата ја то смао онако, зајебанчик на једно поподне, био данас неки сладак у кафићу, ја са другарицама, па га зезале нешто, пао флерт неки и такоо...мислим да је добар, ићи ћу опет на кафу тамо ;))) Лемајо, једнократна употреба ;)))

9. E lepo vaspitavaš tu ćerku,svaka ti čast.

A ti mala slobodno švrćkaj okolo :D

10. e pa mici, ako je jednokratna, to je bar lako! ufatis ga za ruku i vodis ga u sumicu! brzo, lako i jednostavno - no fuss, no muss! :)))

11. за једнократно може...само то су превејани типови...пази се, немо ми се заљубљујеш..:)..и оно татино, ако си почела са тим стварима, кхм, кхм, кхм на трафици, купи обавезно..ја би волео да ниси још, ал ако јеси...

12. Хахахахах па и ја вршим експерименте малиии :Р А оца немој да ми дираш да не би прут радио! :)))

13. Vidi bre ovo!!!!Alo ljudi pa vi niste normalni!!!!

14. А ја лепо кажем идемо у петак за КГ, ти се правиш луд...:))

15. Хахахаха што Елек?
    Тата нисамммм не брини, чувам се још ;))))
    Лемајо, управо, не мора чак ни за руку, само крнеш жакицу и завршен посао ;))))

16. Реци му Придржињо мајсторееееееееееееееееее ;))))))))))))

17. to lutko! pravo u vugla! :P :D:D:D

18. е то ми драго татино...тако...ал кад почнеш, обавезно да купујеш, дилеје не носе....а свашта има...

19. Виш како знам Лемајо, ко да ми је Јавио ћале ;)))
    Хахахахахха да ли ти то из личног искуства тата а? :)))

20. Види лемајићку како исправно учи младе нараштаје :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.