Ма попиздела сам мало па сам баталила вуку на пар дана да искулирам...и уједно и учила и научила биос :)))) Не питај шта сам све радила за ових пар дана...јебем ти сушу :))))) шта има код тебе а?
Како то мислите девојке, мене нема и не јављам се... ова мала побеже, ни пушком је не би нашао, ова лемаја само ради ко да је у Швајцарској, а ја уствари нон стоп ту :))
Еее видиш ти Лемајо како смо сад као нас две криве...ццц, знам ја шта тебе мишуре мој мучи. Онај куп који си обећао, сад гледаш како да изврдаш...али неће моћииии :))))
pa ne pokisao kad je napolju potop! :((((((
Boli me uvo,ja sam pingvin :D
http://www.snootypaws.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/11/smiling-dog.jpg
hahahahahhaahhh najopusteniji pas na svetu! :D
Опуштен је к'о дедина јаја :)
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ИИИИ Мици се вратилааа да вас полије спермоооооооооооооооооооооооммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм :)))))
Малолетна, Никола...добродошлии :)
Елекккк од кад те немааааа...шта има код тебе?
Лемајо, врнула сам се, како си ми? :)
miciiiiiiii! jebote mis, pa gde si ti!? si malo ucila, a?
Ма попиздела сам мало па сам баталила вуку на пар дана да искулирам...и уједно и учила и научила биос :)))) Не питај шта сам све радила за ових пар дана...јебем ти сушу :))))) шта има код тебе а?
pre 4 minuta
miciiiiiiii! jebote mis, pa gde si ti!?
Види је лемајићка, што је опуштена :)))
Eto vam još malo SPEEEEEEEErMMMMMAAAAAAAAAAA, ako volite!!
http://www.youtube.com/watch?v=qOV-N-H6VPA
pa djape, gotovo radno vreme, mogu da olabavim kais, majku mu staru!
e pa lepo mici, samo ti uci - trebace ti! a mozda i ne... a sho si ti popizdela? msm, otkud bre ovaj opsti popizditis na vuki? :S
Mislim da je vreme u pitanju...
Ма мало због Чиче оног тврдоглавог...нисам ни превко пвт-а могла да му коговорим неке ствари. Сад сам суперишка...једва чекам ћале да ми се врати :)
Па Придржињњњњњњоооооооооооооооо што се ти не јављаш, а мали? :)))
ne daj se mici! samo napred! you go girl!!!!!!
e da djape, tebra, sho te nema? a?
e nikola, pa jbt dobrodosao! e odlicno ti ide sperm, iskusno, nema sta! ;)))))
Лемаја тенк ју мај дарлинг :)
Како то мислите девојке, мене нема и не јављам се... ова мала побеже, ни пушком је не би нашао, ова лемаја само ради ко да је у Швајцарској, а ја уствари нон стоп ту :))
A ja sam poooooočeooooo da luuuuuutaaaaaam...
Еее видиш ти Лемајо како смо сад као нас две криве...ццц, знам ја шта тебе мишуре мој мучи. Онај куп који си обећао, сад гледаш како да изврдаш...али неће моћииии :))))
E a šta je sa bosančinom?Što ga nema?
Ti mala da učiš,to što ćale nije tu,nije razlog da digneš sve četri uvis :D
Далеко сам ја од тога да изврдам, малац... можеш само два да добијеш, никако ниједан :)))
Елек, дођи себи док имаш коме :)))