Спе®мерска екипа 4

1. Peđa nisam okusio od nedelje alkohol.Uostalom šta tebi puca prsluk za mene :D

2. Елекк ћути човече хоћеш да ме бије онај мој што нисам примерна кад он није ту :))) Е је л' знаш да су хтели за тебе да ме даду док си било банован. Али трт ја само Чичу волем ;))))))

3. električar, jel ti to i čiči? ako te čuje da si ga nazvao bosancem, ubice te! :P

pa mici, uvek smo mi za sve krive...

4. Елек, не пуца мени прслук... лемаји пуца :)))

5. Znam mici,iskusni legionar uvek drži sve na oku.Nego pobegao sam na vreme :D

lemajo,a šta je on nego bosanac,to da je krajišnik,neka priča nekom drugom :D

6. ma meni puca net, s vremena na vreme... samo to... :P ;))))))

mici, gotovo je! ono veče je pao dogovor da te dajemo za električara. mnogo je fin dečko, dobar, pošten, nije vucibatina kao neki koje poznajemo... :P

7. Предражињо душо само реци када
    и ја долећем у 'Срце'' 'вако млада

Како лупетам па то је за медаљу :)

Лемајо неее... девојачко срце жели само Чичу ;)))

8. e ja definisala! :D

9. Jeste fin,pošto je popio samo četiri piva.Jadna energija me šlepala do autokomande :D

10. Нема везе мици, што си млада тако,
    сладолед у "Срцу", јешћеш врло лако.
    :)))

11. đape, si primetio kako smo živnuli čim se vratila ova omladina! :D

12. Предражињо, сконт'о си ме начисто човече :)))

Лемајо, ја оценила :)

Хахахаха елек мени не причај ништа о пићу, ове суботе сам неке коктелчиће рокала једва сам ишла, а нјгоре је што сам после тога попила јеленка...сунце те јебало једва сам се кући вратила...

13. Vi matori ste stvarno ništa bez nas :D

14. А шта ћеш лемајићка, сад имамо ког да спермујемо :)))
    СПЕРММММММММММ по омладинцима :)

15. hahahhaah đape manijače! pedofilu! isti smo! hahahahaha :P

16. Hahahaah ja se još nisam vratio,negde sam u stepojevcu :D

Alo bre,nemoj da pustim legiju iz ćelije!

17. Педофил ти у гаћама, лемаја :)))

18. Хахахах тај рад ;)

Е педофилчићи имам за вас шарену бонуу

СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРРРМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

19. e konačno sam prevalila hiljadarku!

20. A gde je dane,da mu zahvalim što su me odbanovali.Suki zaboravio na mene,valjda je prezubčio :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.