evo ja pijan al mogu normalno pisati malo pre sam se na centru rvao sa kumom oko parceta cokoladice koje je palo na zemlju naravno i mi smo zavrsili na zemlji idem da operem ruke
eeer evo oopet ja zevo znači opet sda bili znač bio laki do mene ubih smo se s pokušo naćii tamu jedva a psle naša na profilu da sam sje stavio a i pilo pet vrsta vinjak i ovog drugOGA _!Š?
Sad bih u ovom stanju rekao jebite se skoro svi. Zato jebite se skoro svi. Otvorite temu za trezne ljude kako bih napisao.. jebite se.. skoro svi. Skoro svi. SKORO svi ili skoro SVI? hmmm..neka bude ipak skoro svi.
eeer evo oopet ja zevo znači opet sda bili znač bio laki do mene ubih smo se s pokušo naćii tamu jedva a psle naša na profilu da sam sje stavio a i pilo pet vrsta vinjak i ovog drugOGA _!Š?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Persen je za seka-persene. Drmni ti tri lorazepama od 1,5 mg, pa da vidiš.
2. Kako uspete da sednete za kompjuter?
Ja mogu da se vratim iz pizde materine kad sam pijan, to mi je najmanji problem :)
Ne gasim komp
Samim ovim gore, ne izlogujem se nikad, a i kad uđem automatski mi je logovan
Pogledaj na moj profil skroz dolje :)
Ma ne računa ti se da si pijan ako uspeš da sedneš za kompjuter, ajd eto dobro da pogodiš kuću i sobu u kojoj se komp. nalazi. :P
AAAOaaaa smo bilo na atkasadda dossao hhhhahggaaggag
pa pijan ne mora da znači i ubijen
ja PIJEM
evo ja pijan al mogu normalno pisati malo pre sam se na centru rvao sa kumom oko parceta cokoladice koje je palo na zemlju naravno i mi smo zavrsili na zemlji idem da operem ruke
Sad bih u ovom stanju rekao jebite se skoro svi. Zato jebite se skoro svi. Otvorite temu za trezne ljude kako bih napisao.. jebite se.. skoro svi. Skoro svi. SKORO svi ili skoro SVI? hmmm..neka bude ipak skoro svi.
JA JEBEM!
http://www.youtube.com/watch?v=1WzWYrd5Egc
JAAAAAAAAAAA JELEEEEEEEEEEEEN!
JELEN!
ŠLJIVA!
POMIJA!
Ауууу ала сам ја био нашљокан.
Puno laznih pijanica postuje ovde ;S a sta mi koji pusimo drogu ? smemo i mi ovde da pisemo ?
fala kurcu da sam pronasao ovu temu , jbt polozio ispit ii ne vidim nista skoro !!!!11111111
IDEM SAD JOŠ MALO DA SE ODVALIM! TO!
JA JELEN!
kako je
Amnesia... :-)
Grok, grok!