Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Полако, Никола, моје време тек долази. :))
http://www.youtube.com/watch?v=BWw917yFTFo
хипхоза, умро би човек!
Могу да ти будем министар полиције? :)
ko bi bre umro? neko drugi možda, ja ne, nasledih to od ćaleta! znaš možda šta je zozovača?
Čuh isto od tebe i još 4567876545678 ljudi...
Džimi, pa zar ti nisi demokrata? Kuku pa džabe sam te hejtovao!:-)
Ima ih i u velikoj. Mislim da ih nema toliko puno, al mi je čudno kad čujem da parlaju na mađarskom. Vojvodina je čudna skroz, ne bi oni tako u Bosni.
Ma Novi Sad je liberalan skroz, imamo oko 70 registrovanih sekti. Kod nas sve i svako može, šta hoće.
Помешао си ме с неким. Ја сам управо антидемократа и презирем демократију. Не можеш народу да даш власт у руке, кад је преко 70% народа ретардирано и неспособно да донесе праве одлуке. Само десетак посто људи заслужује право гласа.
Ево, ови што их је Милица описала, ови воајери и ови родитељи што терају децу да пуше другој деци - сви они имају право гласа.
Пеки, наравно. :))
нека ракија сто посто! :)
Džimi za DIKTATORA! Ajel imaš ministra vojnog? :-)
Чекај бре, јел у дикатури има министарстава? :)
Ma jebem im pleme separatističko, ovo treba protjerati iz Srbije.
Znam da mi je potrebna antristres tema kad počnem ovo da slušam...
http://www.youtube.com/watch?v=Csj-dlz0cvY
Džimi, čega ću ja biti ministarka?
Mylice, fašisto, kad dolaziš?
Е, јбт, ко брише моје постове?
А јбг, има их, па могу да се курче. Али да је овде нешто другачији менталитет - јесте, нису људи видели толико рата. Мада су и у Новом Саду бацали Србе под лед, па људе опет боли курац...
e to si ubo
tamo 94-95, u ono zajebano vreme, jedan lik iz nekog sela blizu mene je pravio lozu, tj lozovaču, ali su je, da ga jebem što, zvali zozovača. uglavnom, a bila jeftina ta džura, onako fest, e sad, moj leća i komša su tu rakiju tukli svaki jebeni dan, i posle 4-5 meseci proizvodnje su tog lika koji ju je pravio uhapsili, zato što je 50ak ljudi umrlo do nje, a mom ćaletu i komšiji ništa. na konto toga, kontam da mi tih 4 promila nije strašno :D fazon, u toj zozovači je bilo više (m)etanola - koji je već ckur, pa su zato ljudi i prsavali...
...
Džimi ajd neku stranku da osnivamo!