Svi smo mi Vejn Runi

1. Zaposleni paba " Shakespeare Inn" u Mančesteru smislili su foru da pruže podršku engleskoj reprezentaciji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Africi. Svi (uključujući i devojke) zvanično su promenili imena u Vejn Runi. Jedino se gazda paba sada zove Fabio Kapelo. :D

Konobarica Vejn Runi, nekada Kejt Harijet, rekla je britanskim medijima da je njeno novo ime naljutilo njenog dečka koji navija za Liverpul: "Spava na kauču u znak protesta. Nisam još ni porodici rekla kako se zovem"

Inače, interesantno je da je pab u Mančesteru samo deo lanca. Trenutno u Engleskoj radi stotinjak konobara koji se zovu Vejn Runi, i svi oni rade za desetoricu Fabija Kapela.

Ovo je link sa BBC-a http://news.bbc.co.uk/2/hi/england/manchester/10206575.stm

Na koji originalan način biste vi podržali našu reprezentaciju? Do koje granice biste išli?
    I ako biste menjali ime, koje bi to bilo? :)

2. Jebote, koji moroni. A jadan joj taj decko... Zamisli, moras da opalis Vejna Runija, mukica.

3. E, jesu fudbalska nacija, bez daljnjeg. Bolje i to nego da se bacaju staklene flaše na teren.

4. A ja mislio mi najveći debili. :)

5. Најјаче је кад су Бразилци једне године испали пре Финала.
    На аеродрому их је сачекало 11 мртвачких сандука :) плус један оковани за тренера :)

6. Au nisam znala za to :D fenomenalno! Koji lik treba da budes da smislis tako nesto :D
    Sad ću da nađem to.

7. Ja ove volove naše bi podržao jednim snajperom u vugla, majke im ga nesposobne.

8. Vlajko bre, nemoj da mracis. Treba nam pozitivna atmosfera pred SP. :)

9. Treba nam pozitivna atmosfera pred SP. :)

Još malo pa ću da počnem da navijam protiv nas zbog ovih prepotentnih optimista.

10. Ахахахахах, Енглези ће увек смислити нешто ново... Какви су то фанатици, сунце ти жарко! :)

11. Hahahahahahhaa :D
    Kakvi likovi :))
    Nasima treba zabraniti Mileta Kitica ako ne odnesu nesto znacajnije.

12. Ја бих добру стару бољшевичку тактику - ставим митраљеско гнездо иза клупа репрезентације...

То даје позитивну атмосферу...

13. Imbecili.
    Al' dobro ne diraju nikoga samo uveseljavaju druge tako da super. :)

14. Svi smo mi Neven Subotic.

15. Ovi englezi stvarno ne prestaju :D

Tinejdžeri Orin (19) i Tajler (17) Elford iskoristili su trenutak kada je njihova majka sa očuhom otišla na odmor, i okrečili fasadu kuće u crveno-belo, u čast engleske reprezentacije na Mundijalu.

Mladići, inače molerski šegrti, uredno su okrečili kuću u belo, i precizno izvukli crvene linije krsta kao na zastavi.

"Hteli smo da podržimo naše igrače u Južnoj Africi. Trebalo nam je dva i po sata da oslikamo krst svetog Đorđa, ali nam se dopada kako je ispalo", rekao je Orin za "Dejli mejl".

Sara i Endi Monro bili su zaprepašćeni "novim izgledom" svoje kuće.

"Kada smo se vratili iz Meksika, zatekli smo kuću ofarbanu u boje zastave, i dvojicu tinejdžera koji samo što nisu pali na pod od smeha", rekla je Sara.

Ona je dodala da se njoj i suprugu ipak dopada kako kuća izgleda, i da neće terati dečake da je ponovo kreče kako bi im dozvolili da podrže Englesku na Mundijalu.

Porodica se ipak dogovorila - ako Engleska ispadne, odmah će je prefarbati, ali ukoliko pobedi, kuća će ostati crveno-bela do Evropskog prvenstva 2012. godine.

:D :D :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.