McDonalds WC 2010 fantasy

1. Е зезно сам се што не убацих Виљу, али опет зајебе ме за 4 бода. Мада данас Виљар 11, Иниеста 8, Пике 9, Коентрао 6, Вера 5 и Хонда 3. Није лоше. :)
    Али зато следеће коло, против Парагваја, има ови Шпанци да их одувају. :)

2. Влајко, ја ти сад видех тим, па што човече не убаци Касиљаса уместо овог Муше? :)

3. Пеки, боље питање је што није убацио Кавашиму? :)

4. Ej vas dvojica, nemoj mi špijunirate kamp :)

Ladno sam mislio da je krajnje vreme da Kasiljas primi neki gol, i onda nisam teo da menjam, a za Kavašimu, bio sam ubeđen da Japanci prolaze, al nisam smeo toliko da rizikujem pa da tri Japanca stavim u tim...dosta su mi Honda i Hasebe...sad ću malo da ih pročešljam :)

5. hahahahahaha.. Znaci ne verujem da sam ispao za 3 boda.. Bravo caspere,pruzam ti virtuelnu ruku za ovu pobedu, i za zanimljiv duel.. :)
    Nema veze, potrudicu se da na tabeli ostanem na vrhu. Srecno u nastavku..

6. hvala electro...bilo je bas gusto , svaka cast i tebi. Ne znam da li si primetio ali smo danas igrali sa istim igracima, samo Ramos i Honda, tako da se znalo sta ce da bude, opusteno sam pratio utakmice. :)

7. Не заборавите момци, сада имате још 4 трансфера. Мудро их искористите. :)

8. Znam, vid'o sam danas.. Ma ja sam napravio nekoliko gresaka, nisam ubacio Vilju umesto Mesija, Tiaga umesto Honde.. Jbg, "ko ne reskira, taj ne profitira". Za 4 godine, bice valjda bolje.. :)

9. Ljudi ja već izvršio izmene, napunio sam tim sa tri Urugvajca i dva Ganeza, čisto da se osiguram :)

10. Апдејтовао сам први пост, ставио табелу после осмине финала, резултате осмине финала, парове четвртине финала, сутра стављам скриншат жреба.

Одо ја сад да спремим тим за четвртину финала :)

11. BTW, meni bitno da sa Kasperom mogu tek u finalu da se nađem :)

12. Ma pravi si Sep Blater!

Брате, немој да вређаш... :)

13. Е па Грофе, не знам ја да ли ћеш ти проћи Мунгосе. :)

14. Брате, немој да вређаш... :)

Dobro onda, pravi si Mišel Platini!

Е па Грофе, не знам ја да ли ћеш ти проћи Мунгосе. :)

i to ćemo da vidimo :), mislim bacio sam tri karte na Špance, tri na Brazilce, tri na Urugvajce, po dve na Ganeze, Argentince, Nemce i Holanđane. Odatle se vidi da sam najebo ako ispadne Španija :)

Pa ti vidi...a možda napravim još neki transfer :)

15. BTW, meni bitno da sa Kasperom mogu tek u finalu da se nađem :)

Kasper prvo mora da pobedi najveceg favorita Frenkija pa onda favorita iz senke talentovanog Samhaina ili neugodnog, velikog znalca, iskusnog Gvozdenovica, pa tek onda finale.:)
    Svakako necu imati vremena za ovo u narednim danama ali ako me prosere, vidimo se u finalu Vlajko.

16. Ја још ништа нисам видео, сад ћу да погледам како да искомбинујем све. :)
    Али ова рунда ће ми бити баш тешка, јер су ми сви поиспадали. :)

17. Joj gde baš ja na druga komesara da udarim... :)) Sudeći po osmini finala i tome da smo imali skoro identičan broj bodova, očekujem vrlo zajebanu borbu do zadnjeg boda.

18. Svakako necu imati vremena za ovo u narednim danama ali ako me prosere, vidimo se u finalu Vlajko.

Ma čisto sumnjam za to moje finale, ali ako prođe Brazil, Urugvaj i pogotovo Španija sve je moguće :) samo opasni su ovaj Peki i Dvajt.

19. Zadovoljan sam što ću predstavljati Iran u četvrtfinalu ovog eminentnog takmičenja.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.