Нисам платио интернет на време, искључили ми, па сам још морао да чекам да ме прикључе након што сам платио. Нисам могао да променим играче, остали ми они из трћег кола. Тако да прво желим да се извиним Пекију што нисам био у могућности да му се супротставим. Срећа његова, избегао је елиминацију! :)
Одох да направим неке измене, да спасим шта се може спасти.
Када се заврши ово коло, ја сам га најебао. Ја не знам да ли ћу имати довољно играча да саставим тим. :) А сутра се само надам да ће Шпанци нагузити Парагвајце.
Е, ја са тек сад провалио да је VFFL 2010 (Vukajlija Fantasy Football League) мултинационално такмичење! :)
Уф ал' сам га испушио, фали ми скоро цео тим, а само 4 измене... сад тек постаје занимљиво.
Нисам платио интернет на време, искључили ми, па сам још морао да чекам да ме прикључе након што сам платио. Нисам могао да променим играче, остали ми они из трћег кола. Тако да прво желим да се извиним Пекију што нисам био у могућности да му се супротставим. Срећа његова, избегао је елиминацију! :)
Одох да направим неке измене, да спасим шта се може спасти.
Ma opušteno, svejedno bih te ja razvalio u sledećoj rundi. :) E da, imaš pravo na 5 izmena i na onom drugom fantaziju.
Ако испадну Уругвајци, најебао сам на фејтазију... Имам 4 Уругвајца...
Ма ја пук'о, пола тима Бразилци...
I mene su Brazilci propisno zajebali. Španci su mi sad glavna nada.
Tesna četvrtfinala.
Мени је Суарез капитен и не могу да га заменим, остале играче и да не коментаришем. Честитке Гвоздене на победи.
Ni ja ne mogu da zamenim Suareza.Ali mi nije bio kapiten.
Ne možeš ni da ga odkapiteniš? Ako je tako onda je hendikep ozbiljan,ali sačekajmo jkra.
Ни ја не могу да га заменим. Кога да ставим, Виљу или Игуаина?
Први пост апдејтован
Двајте, ко ти игра сутра? :)
Када се заврши ово коло, ја сам га најебао. Ја не знам да ли ћу имати довољно играча да саставим тим. :) А сутра се само надам да ће Шпанци нагузити Парагвајце.
Tesno, pogotovo skroz dole...20 prema 21 :)
@ Stiven
Poslušaj svoje srce.
Ви сви Суареза у тим, ја једини био паметан па узео Форлана :)
Pa,dozvoljeno je i jednog i drugog. :)
Хаха.
Пеки, ја сам ставио обојицу. Радо бих избацио Суареза сад, ал' не мерем. :)
Ja sam verov'o u obojicu.
Слично размишљамо.