McDonalds WC 2010 fantasy

1. Не може ни трака да му се скине. Јебали ме Бразилци да ме јебали.

2. Имам голмана Парагваја и Тореса у тиму. Ваљда Торес да 3-4 гола и овај скине неком другом играчу 5-6 пенала. Реално.

3. Ма Виља сутра даје 3 комада, Иниеста има 2 асистенције, а Пике даје гол из корнера и ја сам задовољан. :)

4. Честитке Двајту и пуно среће у полуфиналу. :)

5. Бастијан Швајнштајгер!!! :)

6. Nema potrebe za predavanjem Peki. Jeste da sam danas imao Klosea i Lama a večeras imam 5 Španaca, ali možda još imaš šanse. :)

7. Au sad sam bio na sajtu. U pravu si, izgleda da sam stvarno prošao. Bila je to zajebana borba. Hvala na čestitkama. :)

8. Ajd ko je od vas imao Fridriha u timu? a? hehe, krivo mi Argentina što ispala, al sam ga pogodio s Fridrihem :)

9. Ја без Аргентинаца у тиму, а од Шваба само Швајнштајгера. Имам још Тореса, Инијесту и Виљара ил' како већ. Сјебао ме Суарез, а изгубио бих вероватно и овако. Јбг.

10. Последња два кола, јад и беда.

11. Ja imam za večeras Kasiljasa, Buskeca i Vilju ko kapitena, i nijednog Paragvajca, jebala ih sve ona Larisa... :) zato napred Španci, ionako sam za vas navijao od početka!

12. Ja sam divno prosao, po 4 Nemca i Holandjana, odjebao sam Juznoamerikance tako da vec imam 61 bod kapiten mi veceras igra

13. Мислим да је све више мање познато што се тиче ко ће проћи даље, осим у дуелу између Влајка и мене. И он и ја имамо Виљу, али он има Касиљаса и Бускетса, а ја имам Пикеа, Иниесту и Веру. А он ми бежи за 2 бода. Биће занимљиво. :)

14. Zola, brate, i ja priznajem da će biti zanimljivo :)

po ovom sistemu, ti ispadaš bolji jedino ako Vera dobije crveni ili bilo ko od ovih Španaca tvojih ne istrči na teren...imaš veće šanse od mene, ja se možda jedino vadim jer mi je Vilja kapiten :)

Epa, Zola, ugodnu i lepu borbu nam želim... :)

15. Честитке мом противнику Влајку, пружио сам отпор, дао сам 110% својих могућности, али то није било довољно. :)
    Ипак те је Касиљас одвео у победу. :)

16. Честитке мом противнику Влајку, пружио сам отпор, дао сам 110% својих могућности, али то није било довољно. :)

Hvala, Zola, bilo je fenomenalno i zanimljivo, bio si dobar protivnik (ovo kao iz Slagalice) :)

Brate nije mene Kasiljas odveo u pobedu, nego tvoj Pike (skrivio penal, dobio žuti), a kasnije ga je ovaj moj Kasiljas dosolio :)

17. Brate nije mene Kasiljas odveo u pobedu, nego tvoj Pike (skrivio penal, dobio žuti), a kasnije ga je ovaj moj Kasiljas dosolio :)

У праву си за то. Овај Пике вуче играча 5 секунди. Па мислим стварно. :)

18. Jes, jbg, taj je mogo sve da sjebe. i Španiji... Pa divljak :)

Pa dobro ćeraćemo se drugi put, možda jesenas otvorimo i Premier Ligu Fantazi :)

19. То сам хтео да предложим. Направићемо обавезно, и онда сваког четвртка или петка наместиш формацију и онда ти утакмица Арсенал-Барнли буде дупло занимљивија него иначе.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.