Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Апдејтован први пост, стављени парови полуфинала
Честитке Двајту, Влајку, Гвозденовићу и Касперказу на пролазу даље, осталима (рачунајући и мене) доста среће у борби за што бољи пласман на табели. :)
Bože, ja ko Urugvaj, provuko sam se u ovo polufinale, al dobro primam čestitke :) Dvajte, brate, unapred se radujem našem susretu :)
Stivene, biće!
Zadovoljan sam što ću predstavljati Iran u polufinalu ovog emimentnog takmičenja.
Brate, pa ovo ispade da jedino Dvajt brani boje majke Srbije...
Грофе, а што ти наступаш под заставом Бивше Југословенске Републике Македоније? :)
Zato što ide u Ohrid na letovanje.
Хаха.
Хаха.
iz čiste zezancije, mada vezan sam nekako za Makedonce, nekako su mi uvek bili između Srba, Šiptara, Bugara, Cigana, Grka, Šopova, Vlaha...a ja najverovatnije imam od svega toga pomalo :)
a ako oćete neki drugi razlog...ćale mi živeo u Tetovu, tamo nekad davno...cigle za kuću smo odatle terali, i slično...
Gvozdene, polako, mislim se...
Ja idem za dvajes dana. :)
Epa fino ti bilo, pozdravi braću Makedonce i svrati u Vranje u prolasku/odlasku/dolasku...
Radujem se dvoboju sa Vlajkom i očekujem težak duel.
I trudiću se da predstavljam našu napaćenu zemlju što bolje u završnici ovog eminentnog takmičenja, kako se Gvozden izvoleo izraziti. Očekujem vašu nesebičnu podršku sa tribina. :))
РАЗБИЈ ИХ СРБИНЕ!!!
:))
Dvajte, ja mislim da (sad sam pravio transfere) da ćeš ipak ti da iz duela izađeš bolji, jedino ako Španija ne prođe dalje...al dobro videćemo...
Hahahah hvala Stivene, momcima i stručnom štabu mnogo znače tvoje reči. Evo Forlan se čovek rasplakao. Emocije, jebiga. :))
Ne znam Vlajko, može biti svašta. Samo treba sad pametno iskoristiti ove besplatne transfere.
ja sam besplatne iskoristio, i plus jedan nebesplatan, doduše tako sam uradio i pre četvrtfinala...al dobro, teramo dalje :)
Ja ću da razmislim još malo. Uglavnom imamo dva dana, nema žurbe. :)
ma pojma nemam, jedino ako se neko od ovih povredi pa da pogrešim ili promenim mišljenje, to mi je što mi je :)
Сваког стрелца имам појединачно на фентазију, рачунајући и Робена који ми је капитен. :)
Сваког стрелца имам појединачно на фентазију, рачунајући и Робена који ми је капитен. :) (2)