McDonalds WC 2010 fantasy

1. Апдејтован први пост, стављени парови полуфинала

Честитке Двајту, Влајку, Гвозденовићу и Касперказу на пролазу даље, осталима (рачунајући и мене) доста среће у борби за што бољи пласман на табели. :)

2. Bože, ja ko Urugvaj, provuko sam se u ovo polufinale, al dobro primam čestitke :) Dvajte, brate, unapred se radujem našem susretu :)

Stivene, biće!

3. Zadovoljan sam što ću predstavljati Iran u polufinalu ovog emimentnog takmičenja.

4. Brate, pa ovo ispade da jedino Dvajt brani boje majke Srbije...

5. Грофе, а што ти наступаш под заставом Бивше Југословенске Републике Македоније? :)

6. Zato što ide u Ohrid na letovanje.

7. Zadovoljan sam što ću predstavljati Iran u polufinalu ovog emimentnog takmičenja.

Хаха.

Brate, pa ovo ispade da jedino Dvajt brani boje majke Srbije...

Хаха.

8. Грофе, а што ти наступаш под заставом Бивше Југословенске Републике Македоније? :)

iz čiste zezancije, mada vezan sam nekako za Makedonce, nekako su mi uvek bili između Srba, Šiptara, Bugara, Cigana, Grka, Šopova, Vlaha...a ja najverovatnije imam od svega toga pomalo :)
    a ako oćete neki drugi razlog...ćale mi živeo u Tetovu, tamo nekad davno...cigle za kuću smo odatle terali, i slično...

Gvozdene, polako, mislim se...

9. Ja idem za dvajes dana. :)

10. Ja idem za dvajes dana. :)

Epa fino ti bilo, pozdravi braću Makedonce i svrati u Vranje u prolasku/odlasku/dolasku...

11. Radujem se dvoboju sa Vlajkom i očekujem težak duel.

I trudiću se da predstavljam našu napaćenu zemlju što bolje u završnici ovog eminentnog takmičenja, kako se Gvozden izvoleo izraziti. Očekujem vašu nesebičnu podršku sa tribina. :))

12. РАЗБИЈ ИХ СРБИНЕ!!!
    :))

13. Dvajte, ja mislim da (sad sam pravio transfere) da ćeš ipak ti da iz duela izađeš bolji, jedino ako Španija ne prođe dalje...al dobro videćemo...

14. Hahahah hvala Stivene, momcima i stručnom štabu mnogo znače tvoje reči. Evo Forlan se čovek rasplakao. Emocije, jebiga. :))

15. Ne znam Vlajko, može biti svašta. Samo treba sad pametno iskoristiti ove besplatne transfere.

16. ja sam besplatne iskoristio, i plus jedan nebesplatan, doduše tako sam uradio i pre četvrtfinala...al dobro, teramo dalje :)

17. Ja ću da razmislim još malo. Uglavnom imamo dva dana, nema žurbe. :)

18. ma pojma nemam, jedino ako se neko od ovih povredi pa da pogrešim ili promenim mišljenje, to mi je što mi je :)

19. Сваког стрелца имам појединачно на фентазију, рачунајући и Робена који ми је капитен. :)

20. Сваког стрелца имам појединачно на фентазију, рачунајући и Робена који ми је капитен. :) (2)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.