McDonalds WC 2010 fantasy

1. Aj sto pocinje SP, nego... Jebote, pocinje SP!!!!!!

Aaaaaa, jos 2 sataaaaaa

2. Човече, ја не могу да дочекам недељу, само на то мислим....

3. Ja idem na neku svadbu sutra, plašim se da ću biti opasno mamuran u nedelju :)

4. e Peki, sad sam video...pogrešio si mi ime tima...Ja sam Suvodolski rendžer, bio i ostao :) Mungosi je Tulum valjda ili Zola

5. Palite masine, turiranje pocinje..

6. Vlajko, ja i nemam tim na tom imperijalistocko-jevrejsko-feudalnom McDonaldsu :))

Aaaa, jos sat i 57 minuta....

7. Преправио. Мада, Мунгоси су ваљда Золини, Тулум нема овде тим.

8. Али једна ствар је сигурна, бити '91 годиште као ја је најгора ствар на свету. Кад сам спремао пројемни за средњу, играло се светско првенство. Сад спремам пријемни за факс и опет ми се тад пада СП...

9. бити '91 годиште као ја је најгора ствар на свету.

e jbg sad onda :) eh kolko bi ja teo da sam tvoje godište :)

10. Vlajko, ja i nemam tim na tom imperijalistocko-jevrejsko-feudalnom McDonaldsu :))

ahahahaha, al pazi McDonalds i fudbal, ko ja i hemija :)

11. Ма дај Тулуме, ај упадај док још можеш. Таман да вас дупло зезам кад освојим дуплу круну. :)

12. nego ljudi jel imate i vi u timovima igrače različitih reprezentacija koje su u istoj grupi? ne znam kako to utiče na poene...

a Drogba, dajte neki koristan savet :)

13. Па ја сам се служио следећим методама. Имам једног доброг голмана и на свакој позицији једну солидну резерву, остало је боранија. Ево мог комплетног тима:

Буфон
    Видић-Тери-Кијелини
    Кака-Красић-Ћави-Швајнштајгер
    Робен-Виља-Милито

Измене: Наразаки, Банатајн (неки гоша Новог Зеланда, вреди само 1 поен па га зато си узимају), Евра, Касерес, Осорио, Јансен, Пиенар, Дејонг, Болатенг, Паласиос, Бентнер, Суазо.

Што се тиче Дрогбе, ја га нисам ставио, бар не у овом првом колу.

Гледаћу Бразилце прву текму да видим како ће Дунга да игра са десним бековима, тј. ко ће од ове двојице да игра. Човек има два најбоља десна бека, а нема једног доброг шпица. :)

14. to za bekove si u pravu...nego ja sam prejebao sve pare za transfer, jel to velika greška :)

15. Па и требаш све паре да прејебеш, у томе је фора. :)

16. aha...ok, hvala, meni će ove dve lige da budu zanimljivije od SP-a :)

17. Izmenio sam ceo tim bukvalno u zadnjem minutu :)

18. Наравио сам и ја тим. Како да променим име профила?

19. Немам појма Стивене, чапркај нешто тамо...

Овај Френки Делевра усер, имао Маркеза у тиму... :)))

20. Сад ћу вас стићи и претећи. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.