U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Bio sam ubeđen da sam prvi :P
Evra i Markez. Što sam za Markeza uzeo 8, a za Evru 4 ?
U da ovo nije Mekdolans. Ovo je onda druga :)
Претпостављам 6 због гола, 1 за више од 60 мин. у игри и 1 који се добија за играње у утакмици. Евра 1 + 1 исти разлози као и Маркез, а 2 за то што нису примили гол. Ово је лупање, нисам сигуран колико је тачно.
Ček,nešto ne mogu da nadjem tabelu naše lige na fifinom fantaziju.
Kada se udje u ligu i da se pogleda tabela, pise samo "League tables will be available after the next game update". Sta to treba da znaci?
Морају подаци да се обраде, бодови да се урачунају.
Гвоздене, кад се региструјеш и уђеш ту где ти је тим, тј. формација, имаш са десне стране, испод своје слике.
Ma ja imam nula,niko mi nije učestvovao od gadova iz grupe A,nego me zanimalo ko je tu zajahao prvi. :)
Ja ladno zaboravio da ubacim Forlana u prvu postavu, presedeo mi celu na klupi. Kakav sam debil. :)
Ко ти је у првој, који нападачи?
Доменек магарац тек пред крај убацио Малуду. Је л' се добијају негативни бодови за жути?
Мислим да се добијају негативни...
Шта ми је онда донео Евра? Играо је целу, добио жути и нису примили гол.
Da, dobija se -1. vise poglaj na http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/help.mc?category=scoring
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/help.mc?category=scoring
Изволте па рачунај :)
Dobijaju se,meni je na onom drugom fantaziju skinuto Riberiju komada dva.
Хвала. Мислим да ми донео 6 бодова. Није лоше. :)
Meni su u prvoj Vilja i Runi. A Riberi me je zajebao na oba fantazija.
Погледајте пажљиво то. У одбрани се губи поен за свају фаул, а добија поен за сваку освојену лопту. У нападу добијеш поен за свака два паса у шеснестерцу и губиш један поен за сваку изгубљену лопту.
Риберија имам само у оним другом фентазију. Значи сјебао ми два поена, слепац.
Ау јеботе, ладно броје фаулове и освојене лопте...
ali gledao sam na onom obelixovom, pola nas ima Forlana :)