Сад сам видео шта ови моји урадише и мени Галас донео 8, а Рибери 4 бода. Изгледа да су нешто мењали, пошто ми је неко рекао да је он био добио само 1 бод.
Испушио сам га жешће, Милито ми је у стартној, а овај Марадона игра са Тевезом...
И мени је исто, онај Марадона је луд... Па зар он не зна да ја играм Фантази. :)
Нема везе, данас уместо њега стављам Новаковића, који ће макар одиграти целу текму сутра, а вероватно ће и дати неки гол Алжирцима.
Можеш да га мењаш ти, али његови бодови се губе мени. Имаш у правилима, пише тако. То ти је оно када се заврше текме, па се у 12 отвори оно за замене, па тада можеш да мењаш.
Уби ме онај Грин. Због њега сам изгубио 4 бода. Иако ни Џејмс није неки голман, опет он је барем бољи. Е моји Енглези, џаба вама цео тим, када ви доброг голмана нисте имали никада...
ja sam se ispalio kao najveci mentol sa izmenama... zmaenio sam igrace koji su vec igrali, i izgubio sam sve bodove... ja racunao da imas pravo na jos tri igraca, i da se svi bodovi sabiraju...
Сад сам видео шта ови моји урадише и мени Галас донео 8, а Рибери 4 бода. Изгледа да су нешто мењали, пошто ми је неко рекао да је он био добио само 1 бод.
Испушио сам га жешће, Милито ми е у стартној, а овај Марадона игра са Тевезом...
Јеботе, мени се рачунају поени тек кад крене друго коло, тј. кад заврши прво коло у свим групама. У курац.
E ljudi jer se kapitan menja na onaj round odnosno završeno celo prvo kolo ili svakog dana da menjaš. (i time potencijalno nakupiš pet poena više)?
Мислим да одредиш капитена за једно коло, па тек кад заврши можеш да мењаш.
И мени је исто, онај Марадона је луд... Па зар он не зна да ја играм Фантази. :)
Нема везе, данас уместо њега стављам Новаковића, који ће макар одиграти целу текму сутра, а вероватно ће и дати неки гол Алжирцима.
Па мислим да не може да ти мења, ипак је Милито заиграо на мечу.
Можеш да га мењаш ти, али његови бодови се губе мени. Имаш у правилима, пише тако. То ти је оно када се заврше текме, па се у 12 отвори оно за замене, па тада можеш да мењаш.
Pridruzih vam se , ali tek za drugo kolo.
Уби ме онај Грин. Због њега сам изгубио 4 бода. Иако ни Џејмс није неки голман, опет он је барем бољи. Е моји Енглези, џаба вама цео тим, када ви доброг голмана нисте имали никада...
Mene Maskerano izvadio na oba fantazija. Da nije bilo njega, bio bih ubedljivo zadnji. Havijere brate ako čitaš ovo, hvala ti. :)
ja sam se ispalio kao najveci mentol sa izmenama... zmaenio sam igrace koji su vec igrali, i izgubio sam sve bodove... ja racunao da imas pravo na jos tri igraca, i da se svi bodovi sabiraju...
Ja sam se u ovoj Ligi ispalio ko zmaj. Nisan znao da se posle svakog dana vrše izmene, pa sam tako izgubio silu bodova.
Presedeli mi na klupi Yobo, Altidore, Yakubu i još jedan korejac. Nisam najbolje razumeo pravila.
pa to je to, i ja isto :) sinoc mi onaj retos dempsey presedeo na klupi :) ali, bice bolje u drugom krugu valjda ;)
Nani povređen?
Znao sam da ne treba da stavim tog crnju u prvu postavu.
Auuu kolko me juče izjeba Nigerija za Obi Mikela. Da bi gol, garant.
ljudi pa ja sam idiot ako se mož menja svaki dan...ako je Eneyama branio za nigerijce ladno sam se zajebo.
ма ја ништа не мијењам, боли ме курац. шта буде - буде
mora se евомене, evo sad sam ubacio onog Jebdu da malo jebe Slovence, taman da imam za kog da navijam.
juče sam se ladno zajebo za Enejamu, ako je on branio.
Mogu da se menjaju samo igrači koji nisu igrali, zato ne treba menjati nego držati najjači tim do kraja kola.
to sam ja juce shvatio francky :/ jbg, bice bolje u sledecem kolu, a lepo sam pogodio korena, i jos neke igrace...