U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Јок.
5?
Јесте, 5 пута, ај сад још да објасни неко како то да је 5 пута већа Европа, и добија бонус поене. :)
Мислим, с обзиром на то да не изгледа тако на мапи.
Možda jedan deo pripada Kanadi? :D
EDIT: Što volim da lupam nerazumne činjenice, krv ti jebem :D
Tako izgleda na karti.
Na globusu je drugačije. :)
Zato što bla bla...
Zato što nije sve Grenland nego je deo Kanadski i tako nešto a Grenland se računa kao Denmark :D
Ма јок, мисли се на цео Гренланд, ово што видите на слици и што мислите да је Гренланд. :)
Ма небитно, неће нико знати да објасни. То се зове "картографска генерализација", и на картама света скоро увек има великих деформација. Тако Гренланд изгледа и већи од Европе, а много је мањи у стварности. :)
Ај Еди, цепај даље.
http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/9565/9565,1170967405,2/stock-vector-world-globe-flattened-2642998.jpg
Pa na to sam i mislio. :)
Ali ne znam šta da pitam. 'Aj' neko drugi.
Evo, ja ću...
Шваргла је нека месна прерађевина, а ово првонемам појма.
Špargla je povrće. Ili bar liči...
A švargla je ovo što Peki kaže; sranje punjeno sranjima. lol
EDIT: Neka biljka jeste.
Шпаргла је биљка, шваргла сухомеснати производ - месиште
Jeste, za drugo si u pravu, ajde probaj za prvo, lupi nešto :)
EDIT: U pravu ste :) Izgleda da postavljam mnogo laka pitanja :) Može dalje...
Kako se zove jedan od 4 rimska cara koji je imao svoju rezidenciju na teritoriji današnje Srmeske Mitrovice inače nekadašnjeg Sirmiuma za vreme tetrarhije?
Ime mu počinje na G.
Galerije?
(Sad sam lupila,pa ostala živa ) :)
Gracijan je rođen u Sirmijumu. U stvari on je jedini od 14 rimskih imperatora koji su rođeni u Srbiji/Meziji a da mu je ime na G.
Galerije?
(Sad sam lupila,pa ostala živa ) :)
Tačno, Galerije, ne Gracijan.
Cepaj dalje.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssss!!!! :))))))))
Isplatilo se što sam mu pipnula onu kamenu glavudžu na izložbi u galeriji SANU ! :)))
Prepuštam pitanje,samo terajte dalje :)
Šta je GRID? (ima veze sa medicinom)
Gay Related Imunodeficiency Disease, prvobitno ime za sidu, pre nego sto su provalili sta je ona zapravo.