Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Мед Мекс?
    Брекфст ат Тифанис?

Не,
    Не.

Ben Hur je jedan.

Да.

LOTR

Који део ?

2. Па дајте ми имена та два филма...нек их неко напише у једном посту ... како сад да кажем ко је добио кад сте расули одговоре на све стране.

3. Haha. Jebiga. Svi znaju po malo. :)
    Jeste treći.
    Nek postavlja urrad ili pfcabara.

4. Nek postavlja urrad ili pfcabara.

5. Позната је одбојност Ендија Ворхола према аутомобилима, ипак осликао је једну марку аутомобила. Који је произвођач у питању?

6. Po čemu je Coca-Cola dobila ime?

7. Могу само да нагађам да је у питању одређена биљка која је била у првобитном саставу тог пића.

8. Лист.. које биљке ? Сувише је очигледно..

9. Khm, ja sam čuo da je dobila naziv po kokainu..

10. хахахаха.. не. то није биљка :)

Кока
    http://zavisnost.rs/tipovi/Narkomanija/Kokain/biljka.jpg

Кокаин настаје из лишћа Коке, јеботе. Дунне ти као наркос би то требао да знаш :(

11. Чуо сам и верзију да када назив Кока Коле окренеш наопако добијеш арапски језик који кад се прочита значи "нема Меке, нема Мухамеда", ал' то је већ у сфери теорија завере и дигиталних анђела.

12. А ја мисл'а кокаин од биљке кокељ.

13. Па Јеврејска је компанија, тако да оно... Све је могуће.. :)

Постављај.

14. Филм Папилон је снимљен 1973. Главне мушке улоге су биле поверене двојици глумаца. Који су глумци у питању?

15. Уф.. Нем благе...

16. Хастин Дофман и Стив Мекквин!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.