Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jes BeboP, rodio se u današnjem Iraku, ali je bio Kurd. Vita, nastavi.
Где је погинуо Краљевић Марко?
Rovine.
Јесте, терај даље.
Koji je naziv knjige Adolfa Hitlera ?
MajnKaf, Moja Borba
А ја сам био убеђен да је Кајн Маф...
Tako je. Dzoni pucaj, a ja idem :D
Neka pita neko drugi, ne pada mi ništa interesantno na pamet.
Rusi protiv pola JEvrope, vrci se na sportski kviz, tu su ti teza pitanja. :)
ahahahaha, okej :)
nego koje pola Evrope, zemljak?
Engleska, Francuska i Turska vs Rusija. Ali sam sad dosao sa svadbe i idem da spavam, nek postavlja neko.
LUDI i 'Talijani ratovali. :)
Jes, Ludi i Italijani :)
Postavljaj rnrt-rain-e...pozdrav Ludi.
'Ajde cisto nesto da prodje red.
Kubizam
Jest', cepaj dalje.
A ne znam koji kurac odgovaram kad ne znam šta da pitam... :)
Ajde ovako, na kom kontinentu, odnosno u kojoj državi živi vrsta mačaka koja se zove fusa? (Ovo će grof sigurno da zna)
Pojma ti ja ovo nemam :)
Možda Indija.