Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
teraj
Nemam inspirejšn. Neka postavi neko drugi pitanje. Tek sad i videh temu ponovo.
Jovanovci?
da, pitaj...
Ovo me podseti na Assasins creed:
hashishi
fidai?
Jok.
Mala pomoc... Ovaaaj... Amm... Hmmm... Nema pomoci, ako neko ne resi u toku dana, menjam pitanje :D
Fedaini?
nema toga! daj pomoc... :)
oslobodioci univerzuma
Valjda Hašašini? Učestvujem u četvrtak u slagalici pa oću se malo zagrejem...
Mala pomoc?
Nema ni zari od pomoci!
...
Hashashini i Asasini je isti kurac d'izvines, tako su ih zvali protivnici, oni sami su sebe drugacije nazivali.
E jebem li ga...Znam da su poticali od Nizari muslimana...
Nizari. Na to sam mislio.
Pitanje je mozda bilo malo sjebano: imam knjigu u kojoj su podaci nesto drugaciji nego na wikipediji. Nastavi sijalice
Zasto se Amiši ne slikaju?
Технофобија и ти фазони. А можда мисле и да ће да им украду душу.
Jok.
oš ti da udaviš ovog sa aparatom ili ja?
http://www.todayifoundout.com/wp-content/uploads/2011/01/Beard-AMISH2.jpg