Thou shalt not make unto thee any graven image, or any likeness of anything that is in heaven above, or that is in the earth beneath, or that is in the water under the earth.
Ova je u pitanju.
ahttp://www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA evo onda pogledajte ovo, i pesma je parodija, a tek spot :D
p.s. ja gledao naše zapovesti, a oni nisu pravoslavci ehehe :D
konj mu je bio Bukefal, zar ne?
tako je nazvao jedan grad,
ali nije mu se žena tako zvala, bar ja tako mislim... a imao je dve žene, a ne znam im tačno imena, ali ne bih rekao da im je to ime
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Možda se protive prikazivanju ljudskog lika na slici kao ikonoborci?
Ne.
čitao samo ovome davno, ima neke veze sa Zapovestima, koiko mi se čini, ali ne znam... ako jeste čisto nekom da pomognem...
Jeste. Ali sta tacno?
čekaj setiću se, pa nema sto zapovesti...
jel možda u vezi sa onom ,,Ne pravi sebi idola niti kakvog lika'', mislim ako izrađuju slike pa ono kao prave nekog idola ili lika?
Zato što se foliraju da bi se predstavili posebnim.
Thou shalt not make unto thee any graven image, or any likeness of anything that is in heaven above, or that is in the earth beneath, or that is in the water under the earth.
Ova je u pitanju.
Meni su ti Amiši uvek išli na živac. Mora da pišaju uz vetar pa to ti je. Štogod vide da drugi rade oni će suprotno. Goni ih u k.
A ko kaze da ih ja gotivim?
Niko to nije rekao. Ja rekoh za sebe.
Madafaka, bio si najblizi, postavi pitanje.
ahttp://www.youtube.com/watch?v=xo74Dn7W_pA
evo onda pogledajte ovo, i pesma je parodija, a tek spot :D
p.s. ja gledao naše zapovesti, a oni nisu pravoslavci ehehe :D
neće link, kucajte na YouTube-u amish paradise
Okej, daj pitanje?
Evo ja ću. Nešto mi se postuje večeras.
Kako se zvao konj i venčana žena Aleksandra Velikog. Nije teško.
Marmudin?
konj mu je bio Bukefal, zar ne?
tako je nazvao jedan grad,
ali nije mu se žena tako zvala, bar ja tako mislim... a imao je dve žene, a ne znam im tačno imena, ali ne bih rekao da im je to ime
Bukefalos je konj. Zene Roksana i Statira.
Bukefalo beše konj, a žena beše neka Persiska prinzeca.