Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nastavi 'ugo.
Ај нек настави ко оће, ионако сам овај одговор овде научио.
A 'ebi ga, stvarno nisam mog'o da vrtim 140 strana u nazad. :)
Koje životinje rastu celog života, a to može biti i više desetina godina. Naravno, ako im uslovi to dozvoljavaju (hrana, voda, temp.).
Курњаче?
Глисте? :) Лупам
Dakle pitanje je da se nabroje koje životinje rastu celog života, ima ih više.
Kornjače, svakako.
Корали!
Пантљичаре?
joj vid'o sam na nationalu...ribe neke...pastrmke
Ajkule, ribe, gmizavci. Ne ide vam biologija Dali ste samo neke parcijalne odgovore, tako da evo novog pitanja u duhu aktuelnih tema na forumu.
Ovo pitanje nije tipa šta je starije kokoška ili jaje. Dakle ima vrlo logičan, smislen, jednoznačan i tačan odgovor. Neki bi rekli da ima religijsku konotaciju. Možda ima, ne kažem da nema, kao i biološku ali je pre svega logička začkoljica. Dakle pitanje:
Pa otac, bar je kod mene tako, kod vas ne znam.
Син, зато што иде прво син па отац па свети дух
Nije gamby
уствари обрнуто.. отац па син па свети дух
Nije fejz, zajebano je priznajem
Чек јел ти то нас јебеш??? АКо имамо два понуђена одговора отац или син, и ако гамби напише отац а ја син, онда неко мора да је у праву! Имаш тему јебање па иди јеби тамо ЛОЛОЛОЛОЛ
Отац да би био отац мора прво да прође стадијум ларве. Овај, сина.
Sin je stariji, jer je kasnije nastao, tako da je od pocetka vremena gledano, on stariji :D
Fejz, jebem samo žene, tako da pokušajte da nađete treću varijantu.