Muz,zena i slepi sin dozive brodolom i nadju se na pustom ostrvu.Majka posle nekog vremena umre iz nepoznatog razloga i ostanu sin i otac bez hrane.Otac kaze sinu da ga priceka da on ide da nadje nesto za jelo.Otac se vrati sa hranom i posto je ispeku sin upita sto je otac ulovio.Galebovinu-odgovori tata.Kad se spase sa ostrva sin ode u restoran da jede galebovinu koja mu se tolko svidela i posto proba prvi zalogaj umre.ZASTO?
prilicno lagan odgovor,a i pitanje nema veze sa temom al sta je tu je
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Старија је Рушка Јакић?
боготац је стареји
E ona je NAJ. Ali to nije pitanje. Kažite kad odustajete.
deda jer su baba i deda blizanci
Rekoh ja da pokušate sa trećom varijantom.
А шта ако је у питању проста деоба?
niko nije stariji jer kada je ovaj postao otac ovaj je tada postao sin tako da je nerešeno.
zena bre, da bi bio sin mora da postoji zena da ga rodi :D
Straja pobedio. Logika kaže da je tako.
Hvala lepo, a sad šta je starije kokoška ili jaje?
Za'ebavam se, neka neko drugi postavlja, nemam inspiraciju.
знам ја одговор на то, Страјо
Muz,zena i slepi sin dozive brodolom i nadju se na pustom ostrvu.Majka posle nekog vremena umre iz nepoznatog razloga i ostanu sin i otac bez hrane.Otac kaze sinu da ga priceka da on ide da nadje nesto za jelo.Otac se vrati sa hranom i posto je ispeku sin upita sto je otac ulovio.Galebovinu-odgovori tata.Kad se spase sa ostrva sin ode u restoran da jede galebovinu koja mu se tolko svidela i posto proba prvi zalogaj umre.ZASTO?
prilicno lagan odgovor,a i pitanje nema veze sa temom al sta je tu je
Brate, ja imam mnogo crne misli sad?! nemoj da je to
Na brodu nisu jeli galebovinu?
Немој само да је нешто у фазону: Падне му плафон на главу.
Alergičan ili tako nešto?
Страјо,то је
Jeo je kevu.
Глупост, па то нам је свима прво пало на памет.
Je'o je kevu.
Hahahahahha :)