Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Не, али си још ближи...

2. Гејмгрл :ДДДДД

3. Možda prosto konzola?

4. Аааа, јбт, како се не сећате?! :)

5. Au jebo te, kako ja znam, cak i nisam iz tog vremena?

AMIGA!!!

6. А ја хтео да кажем Терминатор. :) Нигде везе.

7. Ахахахаха, Жњи.

Јеботе, ја први пут чујем за ту Амигу.

8. Koje dve marke automobila su jedine marke koje danas proizvode automobile sa ukrasom na haubi, i zasto se samo njih "dvojica" usudjuju da ih ugrade?
    Usudjuju je mozda prejaka rec, al ajde.

9. Ролс Роис и Бентли?

10. Хммм, можда Јагуар и Ролс?

11. Нисам сигуран на шта мислиш кад кажеш украс... Имам нешто у глеви, па ћу рећи Мерцедес и Јагуар. Јесам ли погодио?

12. Rols jeste, ali drugi je mozda malcice ocigledniji nego sto ste naveli ;). Ali zasto ostali ne prave figurice, ukrase i ostala cuda?

13. Мерџа?

ЕДИТ: Остали не праве зато што људи воле да чупају те знакове и узимају их за украс. :)

14. Merdza Peki decace, Merdza :D.
    Pod ukrasima mislim ono kada neki proizvodjac turi neku figuru/logo/kurac/jebemligasta na vr' haube da strci. Sto se to ne radi, niste jos rekli :)

15. Аеродинамика?

16. Jok.
    Aj da pomognem, zbog propisa.

17. Kad se slupaš u Rolsu ili Merdži ne bude ti ništa jer su građeni k'o tenk, dok su ostali automobili slabiji i može da ti se desi da izletiš kroz šoferšajbnu i ostaviš jaja na štrčećem znaku (kad bi ih imali).

18. U stvari je to zbog bezbednosti pesaka: pesaku je definitivno bolje da ga samo udari auto nego da ga udari auto i da se nabode na znak. Bantu je bio blizu. Aj ko je rekao rols i mercedes i bantu zajedno sa njima nek smisljaju pitanje xD

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.