Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Не, али си још ближи...

2. Гејмгрл :ДДДДД

3. Možda prosto konzola?

4. Аааа, јбт, како се не сећате?! :)

5. Au jebo te, kako ja znam, cak i nisam iz tog vremena?

AMIGA!!!

6. А ја хтео да кажем Терминатор. :) Нигде везе.

7. Ахахахаха, Жњи.

Јеботе, ја први пут чујем за ту Амигу.

8. Koje dve marke automobila su jedine marke koje danas proizvode automobile sa ukrasom na haubi, i zasto se samo njih "dvojica" usudjuju da ih ugrade?
    Usudjuju je mozda prejaka rec, al ajde.

9. Ролс Роис и Бентли?

10. Хммм, можда Јагуар и Ролс?

11. Нисам сигуран на шта мислиш кад кажеш украс... Имам нешто у глеви, па ћу рећи Мерцедес и Јагуар. Јесам ли погодио?

12. Rols jeste, ali drugi je mozda malcice ocigledniji nego sto ste naveli ;). Ali zasto ostali ne prave figurice, ukrase i ostala cuda?

13. Мерџа?

ЕДИТ: Остали не праве зато што људи воле да чупају те знакове и узимају их за украс. :)

14. Merdza Peki decace, Merdza :D.
    Pod ukrasima mislim ono kada neki proizvodjac turi neku figuru/logo/kurac/jebemligasta na vr' haube da strci. Sto se to ne radi, niste jos rekli :)

15. Аеродинамика?

16. Jok.
    Aj da pomognem, zbog propisa.

17. Kad se slupaš u Rolsu ili Merdži ne bude ti ništa jer su građeni k'o tenk, dok su ostali automobili slabiji i može da ti se desi da izletiš kroz šoferšajbnu i ostaviš jaja na štrčećem znaku (kad bi ih imali).

18. U stvari je to zbog bezbednosti pesaka: pesaku je definitivno bolje da ga samo udari auto nego da ga udari auto i da se nabode na znak. Bantu je bio blizu. Aj ko je rekao rols i mercedes i bantu zajedno sa njima nek smisljaju pitanje xD

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.