Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Не, али си још ближи...
Гејмгрл :ДДДДД
Možda prosto konzola?
Аааа, јбт, како се не сећате?! :)
Au jebo te, kako ja znam, cak i nisam iz tog vremena?
AMIGA!!!
А ја хтео да кажем Терминатор. :) Нигде везе.
Ахахахаха, Жњи.
Јеботе, ја први пут чујем за ту Амигу.
Koje dve marke automobila su jedine marke koje danas proizvode automobile sa ukrasom na haubi, i zasto se samo njih "dvojica" usudjuju da ih ugrade?
Usudjuju je mozda prejaka rec, al ajde.
Ролс Роис и Бентли?
Хммм, можда Јагуар и Ролс?
Нисам сигуран на шта мислиш кад кажеш украс... Имам нешто у глеви, па ћу рећи Мерцедес и Јагуар. Јесам ли погодио?
Rols jeste, ali drugi je mozda malcice ocigledniji nego sto ste naveli ;). Ali zasto ostali ne prave figurice, ukrase i ostala cuda?
Мерџа?
ЕДИТ: Остали не праве зато што људи воле да чупају те знакове и узимају их за украс. :)
Merdza Peki decace, Merdza :D.
Pod ukrasima mislim ono kada neki proizvodjac turi neku figuru/logo/kurac/jebemligasta na vr' haube da strci. Sto se to ne radi, niste jos rekli :)
Nije zbog toga.
Аеродинамика?
Jok.
Aj da pomognem, zbog propisa.
Volkswagen
Kad se slupaš u Rolsu ili Merdži ne bude ti ništa jer su građeni k'o tenk, dok su ostali automobili slabiji i može da ti se desi da izletiš kroz šoferšajbnu i ostaviš jaja na štrčećem znaku (kad bi ih imali).
U stvari je to zbog bezbednosti pesaka: pesaku je definitivno bolje da ga samo udari auto nego da ga udari auto i da se nabode na znak. Bantu je bio blizu. Aj ko je rekao rols i mercedes i bantu zajedno sa njima nek smisljaju pitanje xD