Ah, Skanda, Sivin vozar, bog rata, bio mi na vrh jezika :).
Bese Ganesa u fazonu bio fizicki slabiji od Skande i kao Skanda rljnuo napred ko magare da pretrci ceo svet, a ovaj se samo vratio jedno 500 metara unazad i kad je video Skandu kako dolazi iza njega, krenuo i on i tako, ko fol, pretrcao svet pre Skande. Jel tako nesto bilo? :D
'Vako: Ganeša je skontao da ne može prestići Skandu nikako, pa se dosetio da njegovi roditelji Šiva i Parvati predstavljaju čitav svet, pa je samo optrčao tri kruga oko njih, dok se Skanda mučio.
Zigfrid
Nastavi. I zovi ga Sigurd, molim lepo... Zvuči mitologičastije. :) (Baj d vej, dajte mi neku knjigu gde može da se lepo pročita o njemu.) :)
Sveobuhvatna enciklopedija mitologije, autori Koterel i Storm :)
Enivej, da nastavimo u istom tonu:
Kletva?
(ladno Storm, e to moram nabaviti) :)
C. Jok. On je bio blagosloven, nije bio proklet, al taj blagoslov je imao jednu caku, pa ga je krljnuo jedan mladic. Ko? :)
Rama? (znam par likova, pa ako smem još jednom da pogađam)
Rama jeste. Izvoli ti sad :)
Ganesa i Indra. Ganesa je pobedio, ali se ne mogu setiti kako. Nekim lukavstvom, posto je bio zajeban mali.
Edit: Nije Indra, nego neki Sivin sin, ali ne mogu da se setim.
Da nije jedan trcao prema istoku a drugi prema zapad, pa je ovaj sto je trcao prema istoku stigao prvi?
Otaku je u pravu za jedan deo, Upyr nije bio u pravu uopšte. :)
Moze pomoc za drugog brata, a ja cu probati da se setim lukavstva? :)
Ne može...Ja ga znam kao Skandu, a sad, verujem da ima još imena. :)
Ah, Skanda, Sivin vozar, bog rata, bio mi na vrh jezika :).
Bese Ganesa u fazonu bio fizicki slabiji od Skande i kao Skanda rljnuo napred ko magare da pretrci ceo svet, a ovaj se samo vratio jedno 500 metara unazad i kad je video Skandu kako dolazi iza njega, krenuo i on i tako, ko fol, pretrcao svet pre Skande. Jel tako nesto bilo? :D
Nije. :)
A jebi ga, predajem se :)
'Vako, pošto je ostalima mrsko i da pokušaju, prepuštam Otaku-u pravo da postavi pitanje, jer je bar deo njegovog odgovora tačan. :)
Океј, али могла би да нам препричаш. :)
'Vako: Ganeša je skontao da ne može prestići Skandu nikako, pa se dosetio da njegovi roditelji Šiva i Parvati predstavljaju čitav svet, pa je samo optrčao tri kruga oko njih, dok se Skanda mučio.