Kviz opšte kulture i informisanosti

1. A,bre,svi se uspavaliii!!!

2. Мел Гибсон га глуми у неком филму?

3. Tacno Hipnos. Sad je vec lako :)

4. Alo ljudi! Oce neko postaviti pitanje?! Umro nam kviz! :D

5. Evo ja cu, kad ste svi lenji. Koji pisac je proveo nekoliko godina kao beskucnik, kako bi spoznao njihov zivot?

6. Eeee, gle ko je to nama dosao! Naravno da nije.

7. Ха! Знам! Орвел. :)

Изгугло сам, ал још пре недељу дана. :)

8. Evo wojteka, ubo. Ne kapiram "pre nedelju dana"?

9. Некако сам набасао на страницу "Hobo" на Википедији и видео листу познатих клошара, само што сам у међувремену заборавио да је ту био и Орвел, па сам поново погледао... :)

Не знам како ми ово паде на памет, ал послужиће :

Шта повезује Хулка, Кејти Холмс и каубоје?

10. Е, сад. Не. И то си баш омашио. :)

11. Šešir? Hulk jer ga nema, nema ga ni Kejti ali možda ima onaj njen muž, a kauboji ga imaju. Čista logika. Šalim se. :D
    Mada, kad ukucaš to troje, gugl izbaci Hulka Hogana. To je tek čista logika.

12. Не. :)

Ево још две сумануте асоцијације : Џејн Остин, вуксиа.

13. E jbg, ovo drugo i ne znam šta je a Džejn treba da radim u sledećem semestru. :/ Jesi siguran da je ovo pitanje iz opšte kulture? Teško brate. :D Ja odustajem, a neka neko drugi vidi da pogađa.

14. Стварно сам га увалио... :)

Ево, да олакшам мало - у питању је један Кинез/Тајванац.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.