Prijava

Moze kombinacija oba?

Može, al pazi da te ne otkriju.Ako otkriju će ostaneš i bez jare i bez pare. Jare heheheeh ,pa mož i tako da se nazove.Ima bradicu, al sa zadnju stranu.

Baba Nesana zanima me kako ce da zavrsi onaj mamlaz koji mi je zavrnuo samar.:D

Ček bre baba Nešanino. Kaki šamar? Objasni pa ću ti kažem.

To je jedan u kojeg sam bila zaljubljena(i on u mene) i onda smo se posvadjali i izlupali jedan drugome samare,s tim sto je on mene zalupio jace!
E sad sta ce biti s njim!?

Babino, nije važno ko je kome zalupio jači šamar, već iz koji razlog su šamari počeli da letu. Ako je on bio prvi, a nije imao neki jak razlog ima da ga munja spali, to ti garantuje baba. Ali ako si ti izazvala svađu i prva udarila to nije lepo od tebe. A kazna će ti bude u sklad sa nebeski zakon. Aj sad gudbaj i piši babi.

http://www.coffeelab.com/coffee/coffee_roaster.jpg

Баба Нешана, имам и ја једно питање, ако може.

Узели смо у закуп три хектара земље у Рудовици и планирали смо да засадимо уљану репицу, па да купимо неке машине што правиду гориво од те репице, али видиш ови измислили нека кола што се терају на струју, па сад не знам да ли нам се исплати да улећемо у тај посао.

Или да то баталимо и да узмемо неку нову сорту свиња, кажу немају холестерол, то је данас модерно?...

А? Шта кажеш?

Dobro mi došla Maro na kaficu, saće ti baba kaže sve po red i poredak. Jes da čekala , al će ti se isplati. Pamtim, od kad su bili turci kod nas da je poso sa svinje uvek bio siguran. Teknologija poznata vekovima unazad ne može da omane pa čak i smak sveta da bude svinje će da se jedu, dal mi il vanzemljaci neko će i' jede. A ako baš bude taj smak kola neće da trebaju pa ti vidi šta ti je bolje, al nemo' da slušaš babu. Ja sam matora i u te teknologije nemam baš poverenje. Da imam ja bi gledala s teleskop u zvezde, a ne u snovi i soc od kafu.
Budi mi pozdravljena pa ako imaš još neki problem,a ti piši. Ćao babino.

Хвала баба Нешана, сад ми је лакше :)

Dragi moji i drage moje, eve vrnula sam se sa dugačak put. Bila sam po one Amerike da gladam tamo njima u šolju. Kuku mene ša sam im sve videlaa.
Al to nema veze. Saću opet da gledam vama, pa ako oćete šaljite sliku de ću da vidim vašu šolju i postavite tri pitanja. A ako oćete ubodite i želju pa pošaljete.
Aj pa ve čekam da dobijem slike.