Спе®мерска екипа 5

1. Тај рад ћале :) еве ја ти из Крагујевца пружам моралну подршку ;)
    А сад идем код бабе, и неће мебити пар дана на вуки :** за тебе :)

2. важи татино...лепо се проведи, немо тамо да ми се заљубљујеш...љубац и теби...:)

3. Hahahahahah vidi profu još je tu :D

4. ма утрчим на по ппет минута...:))

5. Rezervni igrač što greje klupu :D

6. SSSPPPEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

7. Dukat se vratio,ali ga opet banovali :D

8. е? кад, што? сад гледао тамо где су оне информације ои банованим, нема ништа...причај...

9. СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС

ПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР

МММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е људи... ја се коначно појавио кући...

10. СССССПППЕЕЕРРРМММ

те се

СССССПППЕЕЕРРРРМММ те

ССССПППЕЕЕЕРРРРРММММАААААШШШШШИИИИИИИИИИИИИИИИИ

11. Silan će SSSSSSSPPPPPPPPEEEEEERRRRRMMMMM da bude :D

12. од овог нашег ССССППППЕЕЕЕРРРМММАААА бре,
    неће се роди беба бре...

13. Što,jel treba da se rodi?Ja koliko znam,fali još nešto :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.