Спе®мерска екипа 5

1. па зато...да спермамо у неку пицу, можда би направили неко кмезавче...вако спермамо по нету...сигурица...:))

2. Izmisliše ljudi kontracepciju :D

3. а јеб га, нико да одговори на провокацију...

4. СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

Ма ма мааааа ма..ма ма ма ма ма ма Марина.....

5. dobro veceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    \http://www.youtube.com/watch?v=16B9moDmfsY

6. upppppppppppppppppppppppppssssssssssssssssssssss

ћирилица Ч=

7. Хахахахахах значи само Неприлагођена.....:))))

8. сссссППППП еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

рррррррррРРРРРРРРРРРРРРррррррРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР

МММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

9. Ћалееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

10. Marinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

11. Пееееееееееееееееееееееееееееериииииииииииииииииииииииицееееееееееееееееееее
    како си? :)

12. Nemoj da me zoveš po imenu,vidiš da sam undercover :D

Zovi me Bili.I dobro sam,hvala na pitanju :D

A kako ste vi mlada damo?

13. Хахахахах ууу малац :) инкогнито значи, ОК Били...

Ја сам одлично, хвала на питању, учила матиш и тако тоо :))) бизнис ми напредује, хвала Богу :)

14. Kakav biznis?Nisi valjda počela da preprodaješ kelnere :D

15. Хахахахахха, не брини, нећу конобарчиће :) радим душо, са козметиком нешто продајем, зајебавам се. Почела сма као из зезања, а сад Бога ми имам фину зараду. Радиш ли ти штогод?
    И види пвт :)

16. Ništa pod milim bogom :D

Čekam da završim sa faksom za koju nedelju,pa ću da vidim gde ću i šta ću.

17. Ма крени нешто, мени је кул да радим, и никад ме не мрзи, јер све то за себе радим...
    Можеш сладолед да продајеш а? ;)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.